Februar u školi odbojke Ćirilo i Metodije

Poštovani roditelji,
Poslednji trening pre pauze je u petak 31. januara, a prvi sledeći 10. februara u starim terminima, nakon čega nastavljamo sa radom u redovnim i dodatnim terminima.
Dodatni produženi termini treninga će biti u nedelje 16. i 23. februara.
Mlađa grupa od 18 do 19:30 sati, a starija od 19:30 do 21 sat.
Tako ćemo imati isto 12 sati treninga kao da nismo pravili pauzu, a omogućiti članovima da i pored putovanja ne gube treninge i zadrže status redovnih članova, što je važno jer u februaru će samo redovni članovi (oni koji u članskoj karti imaju overen januar i februar) dobiti poklon majice od kluba. Rok za uplate članarine sa popustom je do 10. februara. Ako Vam trebaju uplatnice tražite ih od trenera.
Ukoliko se desi da neko ne stiže na neki od treninga, poželjno je da ih nadokadi u nekoj od naših škola na drugim lokacijama, za šta se možete raspitati kod prvog trenera (065 826 8507).
Više informacija možete naći na našem sajtu i facebook stranici. Lep provod na raspustu!
SPORTSKI POZDRAV!                  www.skolaodbojke.com                        OK LUCKY STAR

You might also like

Oglasna tabla škole odbojke Ćirilo i Metodije

Februar u Ćirilu

Poštovani roditelji, draga deco U petak 27.1. je poslednji trening pre zimskog raspusta. U februaru nećemo imati treninge prvih 9 dana, koje članovi mogu da provedu u odmoru ili putovanju.

Kampovi

Spisak stvari za kamp 2019.

Spisak stvari za kamp i pripreme je jedinstven i možete ga skinuti sa linka ispod.

Lucky Star liga

Počinje nova sezona Lucky Star lige!

Počinje još jedna sezona Lucky Star lige Lucky Star liga je jedinstveno unutarklubsko takmičenje u kome učestvuju SVA deca iz škola odbojke, čim nauče osnovne elemente igre i kada trener