Nadoknade u školi odbojke Ćirilo i Metodije

Nadoknade u školi odbojke Ćirilo i Metodije

Poštovani roditelji,
Ko što smo najavili, propuštene treninge u januaru ćemo nadoknaditi dodatnim produženim treninzima koje ćemo organizovati u nedelje 24. i 31. januara u sledećim terminima:
mlađa grupa od 18 do 19:30 sati, a starija od 19:30 do 21 sat.
Tako ćemo imati isto 12 sati treninga kao da nismo pravili pauzu i omogućiti i onima koji su putovali da ne gube puno treninga i zadrže status redovnih članova, što je važno jer u januaru će samo redovni članovi (oni koji u članskoj karti imaju overen januar) dobiti poklon majice od kluba.
Ukoliko se desi da neko ne stiže na neki od treninga, ili ima neke propuštene treninge u januaru, može da ih nadokadi dolaskom na duple treninge.

SPORTSKI POZDRAV!                                                                                                         OK LUCKY STAR

Povezane vesti

Vesti

Još jedna pobeda u nizu

Kadetkinje k2 pobedile su ekipu Novog Beograda Naše kadetkinje pobedile su ekipu Novog Beograda rezultatom 3:0. Iskorišćena je prilika da svaka igračica da svoj maksimum i doprinos u terenu.

Aktivnosti

Spisak stvari i prijava za kamp

Pogledajte spisak stvari za kamp u Svilajncu i pripreme takmičara u Soko Banji Ovde možete preuzeti spisak stvari za kamp, a ovde prijavu za kamp u Svilajncu.

Vesti

Liga prijateljstva

Devojčice 5 i 6 razred: Lucky star – Imlek 4  3:0  (25:14, 25:19, 15:11)  65:44 Devojčice 7 i 8 razred: Sterija – Lucky star  0:3  (16:25, 27:29, 09:15)  52:69