Sve nas je više

I u OŠ Desanka Maksimović je formirana još jedna trenažna grupa u školi odbojke. Treća! Sada ova škola broji oko 80 članova sa trendom da uskoro sustigne i SC. I u OŠ Vladislav Petković Dis su dobijeni termini za još jednu trenažnu grupu. Da potsetimo, pre par meseci je i u OŠ Veljko Dugošević formirana starija grupa. Zajednio sa selekcijama primakli smo se brojci od 600 aktivnih članova! Među trenerima koji vode škole odbojke javlja se već neko vreme rivalitet, koji se vidi kroz takmičenje čija će škola da ima više članova. Posledlje promene su da je D. Maksimović prestigla D. Dudić, a V. Dugošević je prestigao V. P Dis… Videćemo ko će na kraju pobediti. Trenutno Stanje na tabeli je:

1. ŠO Ćirilo i Metodije

2. ŠO SC Olimp-Zvezdara

3. ŠO Desanka Maksimović

4. ŠO Dragojlo Dudić

5. ŠO Veljko Dugošević

6. ŠO Vladislav Petković Dis

Pozivamo sve članove da uzmu učešća u takmičenju prvih trenera i dovedu svoje drugare da treniraju.

You might also like

Vesti

Januar u ŠO Ćirilo i Metodije

Poštovani roditelji U januaru ćemo, kao što je predviđeno ugovorima, prvih 8 dana omogućiti članovima da otputuju i proslave praznike, bez gubitka sati treninga. Prvi trening u novoj godini je

Vesti

Uspešan start juniora

Ovog vikenda se igraju polufinalni turniri za juniore u prvenstvu Srbije, Juniori Lucky Star-a igraju u Velikom Gradištu i upravo su protiv domaćina zabeležili prvu pobedu sa 3:2.

Vesti

4. vikend Lucky Star lige

Резултати утакмица 4. викенда LS лиге (26.1.2020.) за млађе А: Стање на табели после 24 одигране утакмица је: ВД:ПОЦ 3:0 (службено)              ЋИМ:СЦ  1:2      ДД:ДИС 0:3 СЦ:ДД  3:0 ПОЦ:ЋИМ 0:3 (службено)