Februar u ŠO Veljko Dugošević

  OBAVEŠTENJE O PLANU RADA ZA VREME I NAKON RASPUSTA
Poštovana deco i roditelji,

nakon ove nedelje, u ponedeljak 30.01. je poslednji trening u januaru, zbog raspusta, pravimo pauzu do srede 08.02. kada će biti prvi trening u februaru, tako da ko želi da putuje može da iskoristi period pauze i tako ne gubi treninge i ne ispada iz forme koju smo vrednim radom sticali zadnjih meseci. Tu prvu nedelju nadoknađujemo dodatnim treninzima subotom (11., 18., 25. februara) i to:
MLAĐA GRUPA: od 14:00 do 15:00 STARIJA GRUPA: od 15:00 do 16:00
Ovim rasporedom treninga ispunjavamo mesečnu satnicu treninga i na taj način smo u mogućnosti da se dobro pripremimo za nastavak Lucky Star lige, koja startuje već u martu. Ukoliko neko baš ne uspe da stigne na neki trening, neka pita prvog trenera kad i gde može da nadoknadi propušteno. U februaru…nove majice, koje delimo redovnim članovima dva puta u toku svake sezone. Podsećamo Vas da uplatom članarine do 10-tog u mesecu ostvarujete popust 10%, takođe imate mogućnost uplate polugodišnje članarine (5 meseci), čime ostvarujete dodatni popust. Za bilo kakvu informaciju možete posetiti naš sajt www.skolaodbojke.com (gde na stranici ”oglasna tabla” kliknete na željenu tablu škole odbojke koju pohađate) ili pozvati 063.777.4595. Lep provod za raspust, odmorite, pročitajte neku knjigu, sankajte se i klizajte, posvetite malo vremena šetnjama kroz prirodu. Hvala Vam na poverenju !
25.1.2017.            ★★★          SPORTSKI POZDRAV, VIDIMO SE U SALI !          ★★★              OK LUCKY STAR

Povezane vesti

Oglasna tabla škole odbojke Desanka Maksimović

Počinju sa radom škole odbojke!

Od 1. juna poleteće lote i u školama odbojke Dugo smo čekali… i uželeli se te čarobne igre. Konačno dobre vesti! Istina je od 1. juna očekujemo da poču sa

Aktivnosti

Počinje nova sezona za škole odbojke

Od  subote 3. septembra počinje sa radom škola odbojke u SC Olimp-Zvezdara u novom, boljem, terminu! Mlađa grupa od 16 do 17, a starija od 17 do 18 sati. Termini

Oglasna tabla škole odbojke Play Off centar

Raspored grupa za lekarski pregled ŠO Ćirilo i Metodije

Lekarski pregled za školu odbojke Ćirilo i Metodije, koji organizujemo u nedelju 27.3.2022. u Građevinskoj tehničkoj školi (Hajduk Stankova 2) od 15 sati, će biti po sledećem rasporedu grupa: 1.