Jeftinije kod zubara!

Stomatološka ordinacija Dental BB je jedan od prijatelja kluba, koja daje popust Svim članovima OK Lucky Star od 20 % na sve vrste usluga! Dovoljno je prilikom posete samo reci da je dete član OK Lucky Star i platićete samo 80% cene usluge.

Nalazi se u ulici Admirala Geprata br.13 u Beogradu, opština Savski Venac. Vlasnik ordinacije je dr Biljana Božić, koja se privatnom praksom bavi dvadeset osam godina.

Kako kaže, cilj ordinacije je da njihovi pacijenti budu cele porodice, što znači da deca od najranijeg uzrasta sa svojim roditeljima krenu u posetu i upoznavanje ordinacije i lekara, a potom postanu korisnici usluga bez straha od stomatologa.

Prevencija i redovne posete stomatologu su ključni elementi u minimiziranju mogućih problema sa desnima i zubima. Baviti se sportom znači voditi zdrav život i imati predivan osmeh.

I pored svog stalnog sastava Dental BB – stomatološka ordinacija angažuje eminentne stručne saradnike sa Stomatološkog fakulteta.

U prijatnom ambijentu, uz potpunu privatnost i posvećenost isključivo Vama, zajedno ćete doći do željenog cilja: Vi ćete imati lepši osmeh, a Dental BB zadovoljstvo da učestvovuje u njegovom kreiranju.

Pored pregleda i terapije dobićete i korisne savete kako da sačuvate zdravlje Vaših zuba.
Bez obzira da li idete u školu ili ste na treningu, radno vreme je prilagođeno Vašem slobodnom vremenu!

Pozivaju  Članove OK Lucky Star da posete ordinaciju i da na jednom mestu, uz posebne pogodnosti koje uključuju 20%  niže cene od ordinacijskih i plaćanje na rate, razreše svoje probleme vezane za izgled i zdravlje zuba.
OD PREVENCIJE DO PERFEKCIJE  ZA VAŠ OSMEH. 

Toplo preporučujemo Dental BB jer su posebno specijalizovali za rad sa decom. DENTAL BB – STOMATOLOGIJA BEZ BOLA!

Dodatne informacije i zakazivanje na:

tel. 011/66-84-658

tel.  063/300-585

ili putem i-maila: dentalbb@gmail.com

www.stomatoloskaordinacijabeograd.info

DSC_5914_800x531 DSC_5915_800x531 DSC_5916_800x531 DSC_5917_800x531 DSC_5918_800x531 DSC_5919_800x531 DSC_5920_800x531

Povezane vesti

Vesti

Тренинзи цело лето

Поштована  децо Ако сте пропустили неке тренинге и желите да их надокнадите, или желите што дуже да тренирате у јуну, то можете да урадите у следећим терминима: С Ц    О

Vesti

Petak neradni dan u školi odbojke Veljko Dugošević

Poštovana deco i roditelji, Za vreme jesenjeg raspusta nećemo raditi samo u petak 13. novembra. Dakle, u sredu 11.11. imamo trening, a sledeći je u ponedeljak 16.11. Više informacija možete

Vesti

Nove majice

Ove godine su majice deljene u redovnim članovima u februaru. Uskoro će slike biti u galeriji. Za sada, jedan manji deo, možete videti na klubskoj facebook stranici.