Kamp na Zlatiboru

I pored aktuelne situacije pripreme za kamp idu po planu

Polazak na kamp na Zlatiboru je u petak 24. jula u 8:00 sati sa parkinga u Mis Irbijevoj ulici (preko puta Beo Shopping Center).

Pre polaska će klubski lekar Ana obaviti razgovor sa polaznicima i roditeljima o zdravstvenom stanju dece, biće izmerena temperatura svima pre ulaska u autobus, dezinfikovane ruke i data maska ako je ne bude imao. Preporuka (ne i obaveza) naše klubske doktorke je da polaznici do polaska na kamp i u toku kampa uzimaju neki od preparata sa kompleksom vitamina C i Cinka, radi boljeg imuniteta.

U toku kampa planiramo da deca nemaju kontakt sa ljudima van našeg kampa. Konkretno, ako im treba nešto iz prodavnice, napraviće spisak i treneri će im to doneti. Osoblje hotela već preduzima ozbiljne higijenske mere koje podrazumevaju da se deca i sobarice ne sreću u sobama, da nema kontakta sa osobljem iz kuhinje i među decom iz različitih grupa. Sve površine koje se dodiruju često se dezinfikuju 5-6 puta dnevno. Planiramo svakodnevno merenje temperature svih učesnika kampa i dvadestetčetvoročasovno dežurstvo naše doktorke Ane

Balon u kome treniramo ima tri odbojkaska igralista i može da se otvori sa dve strane zbog ventilacije, tako da će deca imati higijenske uslove kao da treniraju napolju, a neće im ići sunce u oči. Podloga je od tartana. Dobra vest je da ćemo u našoj smeni biti jedini sportisti tako da ni balon nećemo deliti sa drugim sportistima. Planiramo više pešačkih tura i treninge napolju. Imamo otvreno igralište i igralište za odbojku na pesku.

Preporučujemo da se deca dogovore u Beogradu ko želi s kim da bude u sobi, jer ćemo morati da redukujemo dolaske u druge sobe i preporučujemo da do polaska trče ili voze bicikl svaki dan i rade vežbe snage za noge, stomak, leđa i ruke, kako ne bi na kamp došli potpuno nespremni i možda dobili upalu mišića.

Planirali smo da boravak na preko 1000 m nadmorske visine iskoristimo za što više boravka u prirodi i za pešačke pure, što je sada poželjno ponašanje, jer želimo da deca Zlatibor zapamte kao planinu, a ne onaj urbani deo Zlatibora. Kamp će biti odlična prilika da se sklonimo bar na 7 dana iz Beograda u prirodu.

Treneri koji idu na kamp na Zlatiboru su: Ivan Bulić (zbog dece iz OŠ Vladislav Petković Dis,  SC Olimp i predpionira), Nemanja Brajović Braja (zbog dece iz D. Maksimović i predpionirki), Tamara Protić (zbog dece iz V. Dugoševića i SC Olimp), Mina iz D. Maksimović, Dalibor Lalovac Laki (zbog dece iz Ćirilo i Metodije). Pored njih idu i animatorka Ivana i doktorka Ana zbog sve dece 🙂 .

Neki roditelji su pokazali interesovanje za to da i oni idu sa nama na kamp, jer ove godine neće ići na more. Proverili smo takvu mogućnost danas sa hotelom. To je moguće. Cena boravka roditelja u hotelu je ako idu sa našom grupom 160 evra za 7 punih pansiona. To je cena samo za smeštaj, ishranu (pun pansion), boravišne takse i osiguranja za 7 dana. Roditelji bi mogli po tim uslovima da budu gosti hotela ako dođu kao deo naše grupe, ali bi bili smešteni u posebnim sobama kako se ne bi mešali sa decom. Zainteresovani mogu da se jave na 065 8268 507, 0658268 508 i 011 2861871.

Molimo sve roditelje koji nisu do sada izmirili dug za kamp da to učine što pre, jer između ostalog želimo da smanjimo svaki kontakt i pred autobusom. 

Pošto će doktorki trebati više vremena da obavi razgovor sa polaznicima i njihovim roditeljima, i pošto ćemo morati da se ponašamo nešto drugačije no što smo naučili, cenimo da će pripreme za polazak ići nešto sporije. Zato Vas molimo da dođete oko 7:00 sati na parking sa koga polazi autobus. Molimo Vas i da tada nosite maske i da držite rastojanje od drugih roditelja i dece kako bismo ispoštovali aktuelne mere. 

Zbog radova na putu ocekujamo da cemo putovati nešto duže, zato planiramo putovanje bez žurbe i sa pauzom tako da stignemo na Zlatibor posle 12 sati, tj. na ručak.

Podsećamo Vas da spakujete stvari po spisku koji možete videti OVDE.

Vidimo se pred autobusom!

 

Povezane vesti

Oglasna tabla škole odbojke Veljko Dugošević

Februar u školi odbojke V. Dugošević

31.01.2020 PLAN RADA ŠKOLE ODBOJKE ZA FEBRUAR OŠ Veljko D. Poštovana deco i roditelji, raspust počinje i mi Vas obaveštavamo o radu za vreme raspusta i do kraja meseca. OD

Vesti

Lucky Star liga IV vikend

Rezultati IV vikenda: Mlađi: ŠO Sportski centar Olimp – ŠO Play off centar  0:3 ŠO Veljko Dugošević – ŠO Desanka Maksimović  3:0 ŠO Ćirilo i Metodije – ŠO Dragojlo Dudić  3:0 Stariji:

Oglasna tabla škole odbojke SC Olimp

Poslednji lekarski pregled

Još jedan lekarski pregled u organizaciji kluba U nedelju 30. oktobra 2016. godine, u SC Play Off (Bulevar Kralja Aleksandra 650), od 15 do 18 sati biće obavljen poslednji lekarski