Odbojkaški klub Lucky Star – Škole odbojke

Na stranici Škola odbojke pronađite koja Vam je od naših 7 lokacija škola odbojke na Zavezdari najbliža ili izaberite onu gde vam termini najviše odgovaraju.
Moguće je i kombinovanje termina-dete dolazi u jednoj školi na dva, a u drugoj školi na jedan trening. Pre dolaska pozovite trenera i raspitajte se da li ima slobodnih mesta za upis.

Poštovani roditelji i deco,
Odbojkaški klub Lucky Star je najveći klub na opštini Zvezdara i među dva najveća kluba u Srbiji. Osnovan krajem 2008. godine. Za dve godine je postao najveći i omiljeni klub. Zovu nas i klubom zadovoljne dece ili jednostavno “ Najbolja škola odbojke“. Naši treneri su radili po mnogim klubovima. Videli su gde drugi klubovi greše, a pozitivna iskustva svih trenera primenili smo u našem klubu. Pored toga, svi su školovani (što je uslov za rad u klubu), prošli su pripravnički staž, mladi su i imaju dobar odnos sa decom. Radimo sa dosta lopti, na zanimljiv način, a deca su podeljena po uzrastu i nivou znanja. Svako dete dobija MNOGO pažnje jer je nekoliko trenera u sali (2 do 6!), a sve što radimo roditelji mogu da gledaju…

Klub ima  škole odbojke za decu na 7 lokacija na Zvezdari i 12 takmičarskih selekcija. Drugačiji smo od ostalih klubova i po tome što se kod nas SVI članovi takmiče. Seniori i seniorke se takmiče u drugoj  ligi, a predpionirke, predpioniri, pioniri, pionirke, pionirke 2, kadeti, kadetkinje, kadetkinje 2,  juniori, juniorke , prvenstvo Beograda, a sve škole odbojke za decu igraju unutarklubsku  Lucky Star ligu, u 4 kategorije zavisno od uzrasta i nivoa znanja dece. Dakle, SVI naši članovi igraju sa sebi ravnima.

Trudimo se da budemo još bolji, pa su sve dobronamerne sugestije i kritike dobrodošle!

Organizujemo kampove, letovanja, utakmice, takmičenja, gledanje utakmica, izlete… Naši kampovi su najveći letnji odbojkaški kampovi u Srbiji. Pogledajte foto galeriju.

Imamo trenere koji su aktivni igrači u super ligi i prvoj ligi. Nekada odlazimo da gledamo njih, a nekada reprezentaciju i međunarodne utakmice. Uglavnom vrhunsku odbojku. Naši članovi ulaze besplatno. Provuče se i po neki roditelj, brat, sestra…

Naši treneri su licencirani! Neki su diplomirani profesori fizičke kulture, neki su diplpmirani treneri ili operativni treneri, a stalno radimo na edukaciji i stvaranju novih trenera. Naš tim trenera je spoj mladosti i iskustva.

Po potrebi organizujemo predavanja na temu odbojkaških pravila ili sistema igre, jer dobar igrač je samo obrazovan igrač. Treniramo na 12 lokacija na Zvezdari. Pogledajte gde Vam najviše odgovara, pa dođite na 2 probna treninga. Ako dete ne nastavi da trenira, proba ništa ne košta.

VIDIMO SE U SALI!