Poslednji lekarski pregled

Još jedan lekarski pregled u organizaciji kluba

procedura-dk-film

U nedelju 30. oktobra 2016. godine, u SC Play Off (Bulevar Kralja Aleksandra 650), od 15 do 18 sati biće obavljen poslednji lekarski pregled u organizaciji kluba. Od 15 sati je planiran pregled članova starije trenažne grupe škole odbojke Play Off, od 16 sati mlađe, a od 17 članova škole odbojke Vladislav Petković Dis. Ovo je ujedno i poslednja prilika da članovi drugih škola odbojke ili selekcija, koji nisu do sada obavili lekarski pregled, to urade u organizaciji kluba. Pregled je obavezan po Zakonu o sportu za sve kategorije sportista, najmanje 2 puta godišnje. U organizaciji kluba košta 750 dinara i plaća se na treningu. Nije potrebno donositi zdravstvenu knjižicu.

Oni koji ne obave pregled ni u ovom poslednjem terminu moraće u roku od 7 dana nakon ovog pregleda da dostave potvrdu da su obavili lekarski pregled kod licenciranog specijaliste sportske medicine. Spisak ordinacija možete pogledati na http://skolaodbojke.com/cms/licencirane-ordinacije/ Lekarske potvrde ordinacija koje nisu na navedenom spisku se neće priznavati. Molimo Vas da dobro obratite pažnju gde obavljate lekarski pregled jer ima mnogo i lekara i ordinacija koje se predstavljaju kao licencirane ali nisu. Ažurirani spisak ordinacija možete videti i na sajtu udruženja licenciranih specijalista sportske medicine http://www.lekarimedicinesporta.rs/tabela_ustanova_za_pregled_sportista.html

Toplo Vam preporučujemo  Polikliniku „Pro Vita“ (Stevana Markovića 1, Beograd, Zemun  Tel. 064 118 9250, 011 316 3068, kontakt osoba: Dr.med.sporta Gordana Kostić) sa kojom klub ima saradnju. Pokazivanjem članske karte kluba pregled ćete platiti 800 dinara, umesto 1000. U mnogim drugim ordinacijama pregledi su skuplji.

Povezane vesti

Vesti

Drugi vikend Lucky Star lige

Rezultati utakmica 2. vikenda (17.1.2016.) u kategoriji stariji A: VD:POC 0:3 ĆIM:DM 1:2 SC:ĆIM 1:2 POC:DIS 3:0 (službeno) Stanje na tabeli posle 8 odigranih utakmica je : ekipa BU BP

Oglasna tabla ŠO Vladislav Petković Dis

Nastavljena LS liga

U nedelju 5. marta je nastavljena Lucky Star liga 5. marta su igrale su B ekipe, a 12. marta A ekipe. Rezultati utakmica 4. vikenda (12.3.2017.) u kategoriji mlađi A:

Vesti

Srednjoškolke startovale pobedom!

Naša selekcija srednjoškolki na početku razvojne lige startovala maksimalnom pobedom protiv vršnjakinja iz ekipe Blok Aut!