Pripreme / kampu Kraljevu

Bliže se pripreme u Kraljevu

Nakon uspešno realizovanog kampa na Zlatiboru, pripremamo se za pripreme u Kraljevu (kamp za decu koja nisu takmičari). Na Zlatiboru smo upraksi mogli da naučimo sa kakvim problemima se srećemo po pitanju organizacije rada zbog epidemiološke situacije, te na pripreme u Kraljevo idemo rasterećeniji i sa više znanja. Uz odličnu trijažu dece naše doktorke Ane, nošenje maski gde god je potrebno, dezinfekciju ruku, merenje teperature, pregleda doktorke, zdrave pešačke ture, držanje rastojanja, odlaske trenera u kupovinu umesto dece itd… kamp je prošao bez ijedne temperature i povrede (!), na šta smo vrlo ponosni. Sa većim timom odraslih koji su zaduženi za treninge, zabavu, organizaciju, zdravlje, i u Kraljevu planiramo da sprovodimo iste mere unapređene za iskustvo sa Zlatibora… Evo malo slika sa Zlatibora (uskoro i sve na novom sajtu):

Polazak na pripreme u Kraljevo je u četvrtak 20. avgusta u 9:00 sati sa parkinga u Mis Irbijevoj ulici (preko puta Beo Shopping Center).

Pre polaska će lekar obaviti razgovor sa polaznicima i roditeljima o zdravstvenom stanju dece, biće izmerena temperatura svima pre ulaska u autobus, dezinfikovane ruke i data maska ako je ne bude imao. Preporuka (ne i obaveza) naše klubske doktorke je da polaznici do polaska na kamp i u toku kampa uzimaju neki od preparata sa kompleksom vitamina C i Cinka, radi boljeg imuniteta.

U toku kampa planiramo da učesnici nemaju kontakt sa ljudima van našeg kampa. Konkretno, ako im treba nešto iz prodavnice, napraviće spisak i treneri će im to doneti. Planiramo svakodnevno merenje temperature svih učesnika kampa i dvadestetčetvoročasovno dežurstvo doktora u istom smeštaju gde smo i mi

Preporučujemo da se deca dogovore u Beogradu ko želi s kim da bude u sobi (u sobama će moći da bude po troje iako su 1/4 i 1/5), jer ćemo morati da redukujemo dolaske u druge sobe. Preporučujemo da do polaska trče ili voze bicikl svaki dan i rade vežbe snage za noge, stomak, leđa i ruke, kako ne bi na pripreme došli potpuno nespremni i možda dobili upalu mišića.

Planirali smo pešačke pure i što više boravka van urbane sredine, a za to imamo na raspolaganju staze pored Ibra (trčanj, šetnje, očijukanje 🙂 ). Kamp će biti odlična prilika da se sklonimo bar na 7 dana iz Beograda u manje urbanu sredinu i da se bavimo tom magičnom igrom koja nas sve spaja.

Sve vreme sa nama (24/7) će biti u istom smeštaju doktorka koja će se starati o redovnoj proveri temperature svih učesnika kampa i njihovom zdravstvenom statusu.

Više informacija na 065 8268 507, 0658268 508 i 011 2861871.

Molimo sve roditelje koji nisu do sada izmirili dug za kamp da to učine što pre i to na račun kluba (OK Lucky Star, Belopoljska 6, 11160 Beograd, Svrha uplate: Člana rina za kamp, 150-0000001851364-72), jer želimo da smanjimo kontakte i pred autobusom. 

Pošto će doktorki trebati više vremena da obavi razgovor sa polaznicima i njihovim roditeljima, i pošto ćemo morati da se ponašamo nešto drugačije no što smo naučili, cenimo da će pripreme za polazak ići nešto sporije. Zato Vas molimo da dođete do 8:00 sati na parking sa koga polazi autobus. Molimo Vas i da tada nosite maske i da držite rastojanje od drugih roditelja i dece kako bismo ispoštovali aktuelne mere. 

Podsećamo Vas da spakujete stvari po spisku koji možete videti OVDE.

Vidimo se pred autobusom!

 

Povezane vesti

Vesti

Nova pobeda seniorki

Naše seniorke odnele su bodove u gostima Pobedile su ekipu OK Zaslon, za samo 55 minuta igre! Rezultat po setovima je sledeći: 25:11, 25:10 i 25:8 u korist naših devojaka,

Oglasna tabla ŠO Vladislav Petković Dis

Počela sa radom škola odbojke u OŠ Ćirilo i Metodije

Danas 11.9. počela je sa radom škola odbojke u OŠ Ćirilo i Metodije Škola odbojke u OŠ Ćirilo i Metodije je poslednja počela sa radom, jer se čekala sednica školskog

Vesti

Dovođenje dece na treninge

Našli smo rešenje i za dovođenje dece na treninge Pošto deca mlađe grupe škole odbojke Ćirilo i Metodije ne mogu da treniraju u svojoj školi odbojke, a imaju treninge u