Odbojkaški klub Lucky Star – Škole odbojke

Pronađite najbližu školu odbojke i termine koji vam najviše odgovaraju. Moguće je i kombinovanje termina-dete dolazi u jednoj školi na dva, a u drugoj školi na jedan trening.

Treninge u naših 7 (!)  škola odbojke za decu vodi tim od 22 licencirana trenera, od kojih su četvoro i profesori fizičkog vaspitanja. Za treninge je potrebno imati: šorc, majicu, čiste patike za salu, bele sportske čarape, flašicu sa vodom, sirivo voće ili povrće (koje se jede posle treninga), štitnike za kolena (nije obavezno za prve treninge, ali je poželjno što pre) i dobru volju. Najviše se razlikujemo od drugih po tome što kod nas, SVA deca dobijaju MNOGO pažnje. Malo je izuzetnih (čitaj talentovanih), ali je mnogo onih kojima je odbojka omiljeni sport . Želimo i njima, kojima je odbojka u srcu ali ne i u genima, da omogućimo da se osete uspešnim i važnim. To postižemo kroz trening prilagođen nivou tehnike i mogućnostima deteta, a sve u vršnjačkom okruženju. U našim školama odbojke radi od 2 do 6 (!) stalnih trenera u sali. Na taj način svako dete dobija vežbu primerenu njegovom nivou znanja. Pored toga razlikujemo se od ostalih klubova i po tome što se kod nas SVI članovi takmiče sa sebi ravnima. Imamo jedinstvenu unutarklubsku Lucky Star ligu u 4 kategorije podeljene po uzrastu i nivou igre. Igraju je polaznici škola odbojke. U školama odbojke nam nije na prvom mestu rezultat, već DETE, jer mi smo pre svega, pedagozi, pa tek onda treneri (mada smo često preuzimamo ulogu mame i tate…).

Dođite do nas i uverite se sami!

Pored 7 škola odbojke klub ima i 13 takmičarskih selekcija. Predpionire, predpionirke, pionire, pionirke, pionirke 2, kadete, kadetkinje, kadetkinje 2, juniore, juniorke,  juniorke 2, seniore i seniorke. U Beogradu ima 43 odbojkaška kluba, od kojih je 41 privatni, a mi smo jedini privatni klub u Beogradu sa svim takmičarskim selekcijama (!). Mlađe selekcije od pionirskog nivoa se takmiče u prvenstvu Beograda, seniori i seniorke u drugoj ligi. Predpionirke, predpioniri, pionirke 2, kadetkinje 2 i juniorke 2 se takmiče u Razvojnim ligama. Klub smo sa najviše dečaka u Beogradu !!!

Upis je na treninzima uz prisustvo roditelja.

VIDIMO SE U SALI!