Novi događaji u Aviv parku

Aviv park je sve aktivniji na promociji sporta

Po uzoru na naš prošlogodišnji događaj koji smo organizovali u Aviv parku Zvezdara, a koji planiramo da ponovimo i ove godine, s ciljem promocije kluba i sporta uopšte i drugi klubovi idu našim stopama. OK Lucky Star je još jednom pokazao koliko ceni napore svih ljudi iz sporta da se što veći broj dece uključi u sport. Promoviše događaj konkurentskog sporta i kluba jer smatramo da je najvažnije u razvoju deteta da se bavi sportom. Nije toliko bitno kojim. Neka to dete samo odabere. Našzadatak kao roditelja je da mu omogućimo da se oproba u što više grana sporta i omogućimo detetu da se nađe u nekom. S tim u vezi, i promocija događaja Škola košarke KK Crvena Zvezda, 23. septembara Aviv Parku Zvezdara.

KK Crvena Zvezda mts orgnizuje Javni čas škole košarke na Zvezdari.
Subota, 23. septembar, od 16 do 20 časova.

Nakon više nego uspešno održanih “Javnih časova škole košarke” u Aviv Parkovima u Pančevu i Zrenjaninu, ovog puta se Zvezdin karavan, namenjen najmlađima, seli u Beograd, na Zvezdaru. U saradnji sa Aviv Parkom Zvezdara organizuje se “Javni čas škole košarke” u subotu, 23. septembra, koji je u planu da traje od 16 do 20 časova.

Najmlađim polaznicima, koji se već uveliko prijavljuju, i ovog puta je omogućen rad sa trenerima koji su dokazano najbolji u radu sa decom, ali i majice, osveženja i slatki paket. Škola košarke će biti organizovana u nekoliko školskih časova, a namenjena je deci uzrasta od 7 do 14 godina.

Svi zainteresovani dečaci i devojčice, koji žele da se isprobaju na košarkaškom poligonu u Aviv Parku Zvezdara sa najboljim trenerima KK Crvene Zvezde i da tog dana prođu školu košarke sa njima, mogu se prijaviti svakog dana od 10h do 22h na telefon: 011/288-01-41.

Najbolja preporuka za rad KK Crvene Zvezde jeste broj dece koji se prijavio za ’’Zvezdinu radionicu’’, ’’Zvezdina otvorena vrata’’ i posebno Zvezdin letnji kamp. Najmlađi su  i dalje na vrhu piramide prioriteta KK Crvena zvezda mts.

Zato, već u subotu, 23. septembra, pozivaju svu zainteresovanu decu sa Gradske opštine Zvezdara na košarkaški poligon u Aviv Parku i garantuju sjajno košarkaško iskustvo i fenomenalno druženje sa Zvezdašima!!!

Čekamo vas na platou Aviv Parka!
Dođite na sjajnu zabavu i druženje sa vrhunskim sportistima!
Dobro nam došli!
Vaš Aviv Park Zvezdara!

Povezane vesti

Vesti

Zna se termin kampa

I ove godine idemo na kamp! Oni koji su bili znaju da to ne treba propustiti. U Svilajncu ćemo trenirati od 19. do 26. avgusta. Selekcije će se pripremati za

Oglasna tabla škole odbojke Play Off centar

POC počinje sa radom 18.1.

Poštovani roditelji i draga deco Škola odbojke Play Off centar će početi sa radom 18. januara 2021. u terminima: ponedeljkom, sredom i petkom od 19 do 20 sati za mlađu,

Najvažnije vesti

Poslednji lekarski pregled

Još jedan lekarski pregled u organizaciji kluba U nedelju 30. oktobra 2016. godine, u SC Play Off (Bulevar Kralja Aleksandra 650), od 15 do 18 sati biće obavljen poslednji lekarski