Detalji o radu škola odbojke Play Off i V. P. Dis

Od 1. juna počinju sa radom škole odbojke Play Off i Vladislav Petković Dis

Škola odbojke Play Off

Ovo je škola koja jedina neće menjati ništa u svome radu. Zavidimo im. Ostaju u svojim terminima ponedeljkom, sredom i petkom od 20 do 22 sata. Prvi sat je rezervisan za mlađu, drugi za stariju grupu.

Vladislav Petković Dis

Treninzi će biti u Play Off centru (Bul. Kralja Aleksandra 650) ponedeljkom, sredom i petkom od 18 sati za mlađu i od 19 sati za stariju grupu. Pošto ni ova škola nema igralište napolju, a nemamo mogućnost korišćenja školskog dvorišta za eventualno postavljanje montažnih konstrukcija, što je bila jedna od varijanti rešenja, deca teže dolaziti na treninge, ali će zato moći da uživaju u prednostima korišćenja balona.

Vidimo se  u balonu!

 

You might also like

Vesti

Lucky Star liga V vikend

Rezultati V vikenda: Mlađi: ŠO Desanka Maksimović – ŠO Ćirilo i Metodije  2:1 ŠO Play off centar – ŠO Veljko Dugošević  1:2 ŠO Vladislav Petković Dis – ŠO Sportski centar Olimp  1:2 Stariji:

Oglasna tabla ŠO Dragojlo Dudić

Februar u školi odbojke D. Dudić

OBAVEŠTENJE O RADU ŠKOLE ODBOJKE ZA VREME I NAKON RASPUSTA Poštovana deco i roditelji, pošto neki članovi putuju za vreme raspusta, pogotovo prve nedelje, predstavljamo Vam plan rada po kome

Oglasna tabla škole odbojke Play Off centar

Polako se vraćamo na treninge !

Od petka 15 maja 2020. godine klub počinje sa radom Konačno dobre vesti! Prvi će na treninzima biti naši takmičari. Oni će od petka 15. maja polako početi da treniraju,