Drugi lekarski pregled

Od 22. marta se organizuju lekarski pregledi u svim školama odbojke našeg kluba

U školama odbojke OK Lucky Star je uobičajena stvar da se dva puta godišnje, a u skladu sa Zakonom o sportu, obavljaju lekarski pregledi svih članova. Članovi koji nemaju potvrdu licenciranog sportskog lekara da su sposobni za  bavljenje odbojkom, ne mogu trenirati dok ne donesu takvu potvrdu. Klub u narednih nekoliko dana planira lekarske preglede po sledećem rasporedu:

  • Petak 22. mart: 

                 Škola odbojke Desanka Maksimović  od 19:30 do 21:30 sati

  • Subota 23. mart:

                 Škola odbojke SC Olimp-Zvezdara od 10 do 12 sati 

  • Nedelja 24. mart:

                Škola odbojke Ćirilo i Metodije od 13:30 do 17:30 sati

  • Petak 29. mart: 

                 Škole odbojke Dragojlo Dudić i Play Off Centar od 19 do 22 sata (u Play Off Centru )

  • Ponedeljak 1. april: 

                Škola odbojke Veljko Dugošević od 19 do 22 sata 

  •  Sreda 3. april: 

                 Škola odbojke Vladislav Petković Dis od 19:30 do 21:30 satiPregled u organizaciji kluba košta 750 dinara. Nije potrebno donositi zdravstvenu klnjižicu.
Svi koji iz bilo kog razloga ne urade lekarski pregled u organizaciji kluba, dužni su do 5. aprila da dostave potvrdu licenciranog sportskog lekara. Spisak  samo 9 ordinacija u Beogradu koje imaju licencirane lekare sportske medicine, koji jedini imaju pravo da izdaju takve potvrde možete videti ovde. Napominjemo  da je samo njihov lekarski pregled validan. U praksi se može sresti dosta onih koji se predstavljaju kao licencirani specijalisti sportske medicine („divljaka“), ali samo oni koji su zaista licencirani mogu se naći na sajtu nihovog udruženja www.lekarimedicinesporta.rs na kome možete pročitati dosta interesantnih i poučnih tekstova za roditelje. Topla preporuka za ovaj tekst.Zato oprezno sa tim ko Vam pregleda dete i garantuje da je sposobno za sport. Da li zaista garantuje? Mi smatramo da se sa zdravljem i životom naših članova nije šaliti. Zato smo preglede naših članova poverili ordinaciji sa najviše  licenciranihlekara specijalista sportske medicine,  Specijalističkoj ordinaciji medicine sporta “ Provita Sport Medico“(Ul. Stevana Markovića 1, Zemun, tel. 011 3163068, 065 4300470, 065 9029023, kontakt osoba: Dr.Spec.Med.Sporta Ćećez Bojan). Među njima su Nikola Čikiriz, doktor Ivane španović, Ćećez Bojan (na slici kako pregleda dete našeg predsednika kluba), Miodrag Arsić…Dosadašnje iskustvo govori da smo predupredili neželjene situacije upravo zato što su na vreme otkriveni problemi sa zdravljem nekih naših članova. Roditelji te dece su nam jako zahvalni. Nedozvolite da zdravlje Vašeg deteta bude ugroženo a da Vi ne znate za to! 

 

Povezane vesti

Vesti

ODBOJKA JE POBEDILA – Slike sa 5. Lucky Star turnira u našoj galeriji

Poštovani, slike sa petog Lucky Star turnira se nalaze u našoj galeriji, pa pogledajte ko je pobedio, ko je imao malo manje sreće, pronađite se, postavite neku na FB.

Vesti

Bez dravstvene liste

Ove godine Svi učesnici kampa u Svilajnacu idu bez potrebe za zdravstvenom listom koja , naravno, nije suvišna ako je imate. Ove godine je lekar sa decom od momenta polaska

Oglasna tabla škole odbojke SC Olimp

Februar u SC

                          OBAVEŠTENjE O PLANU RADA ZA VREME I NAKON RASPUSTA Poštovana deco i roditelji, nakon ove nedelje, u