Februar u školi odbojke V. Dugošević

OBAVEŠTENJE O RADU ŠKOLE ODBOJKE ZA VREME I NAKON RASPUSTA U FEBRUARU
Poštovana deco i roditelji, došlo je do malih izmena plana rada usled problema sa slobodnim terminima. Dakle trebali smo nakon današnjeg treninga da napravimo pauzu kako bi izašli u susret onima koji putuju i nisu u mogućnosti da prate redovne treninge, ali ipak IMAMO TRENING U PETAK 01.02. u standardnim terminima. Nakon tog termina normalno nastavljamo treninge od petka 08.02., uz dva treninga nadoknade i to u subote 16.02. i 23.02. u terminima:
MLAĐA GRUPA – od 14:45 do 15:45 STARIJA GRUPA – od 15:45 do 16:45
Tako radimo, Ugovorima predviđeni broj sati. U februaru će redovni članovi (oni koji u članskoj karti imaju overen februar) dobiti poklon majice od kluba. Rok za uplate članarine sa popustom je do 10. februara. Ukoliko se desi da neko ne stiže na neki od treninga, poželjno je da ih nadokadi u nekoj od naših škola na drugim lokacijama, za šta se možete raspitati kod prvog trenera (063 777 45 95).
Pozivamo Vas da 9. februara od 17:40 sati gledate naše seniore, a od 20 sati naše seniorke u našoj sali. Ulaz je slobodan za sve koji imaju ili su u pratnji nekoga sa klupskom majicom.
Više informacija možete naći na našem sajtu i facebook stranici. Lep provod na raspustu!
SPORTSKI POZDRAV !                      www.skolaodbojke.com                     OK LUCKY STAR

You might also like

Opšta oglasna tabla

Naše seniorke prve u grupi na turniru

Seniorke LS-a su juče na turniru koji organizuje OK Avala obezbedile prvo mesto u grupi Juče su naše devojke pobedile OK As i OK Partizan za prvo mesto u B

Opšta oglasna tabla

Januar u ŠO Desanka Maksimović

Poštovani roditelji U januaru ćemo, kao što je predviđeno ugovorima, omogućiti članovima da otputuju i proslave praznike, bez gubitka sati treninga. Prvi trening u novoj godini je u ponedeljak 9.1.2017.

Aktivnosti

8. Lucky Star turnir

4., 5. i 11. juna će biti 8. Lucky Star turnir za decu iz škola odbojke Poštovani roditelji, draga deco OK Lucky Star već osmu godinu za redom organizuje turnir