Još samo 25 mesta za kamp!!!

      

Broj prijava za letnji odbojkaški kamp Svilajnac 2013. je premašio sva očekivanja. U momentu pisanja ove vesti, prijavilo se 190-oro dece iz škola odbojke i selekcija kluba, sa popunjenim prijavnim listom i uplaćenom rezervacijom, što je više od kapaciteta A bloka (160+ treneri). Treneri muških selekcija insistirali su da njihovi dečaci budu smešteni u B blok, tako da već imamo 29 prijava za B blok i petnaestak onih koji su do sada predali samo prijavni list, tj. nisu kompletirali prijavu. Ima još prijava u najavi. To praktično znači da su sve prijave od utorka 9.4.2013., prijave za za B blok. Svi koji se na dalje budu prijavljivali za kamp, doživeće ga na isti način kao i oni ranije prijavljeni. Jedina razlika je u tome što je u B bloku zajedničko kupatilo i što su sobe četvorokrevetne. Sveo stalo je isto. I dalje ostaje na snazi popust od 10% za prijave do 10. aprila (još danas i sutra!).  Pogledajte fotografije B bloka i uverite se da je smeštaj samo neznatno lošiji. Potsećamo Vas da deca na kampu najmanje vremena provedu u sobi jer je ceo dan ispunjen aktivnostima. Zato i jeste proglašen za najbolji odbojkaški kamp u Srbiji. Iz iskustva sa prethodnih kampova znamo da deca žele često četvrtog druga ili drugaricu u sobi, zbog većeg društva i pred spavanje, ali to nije bilo moguće. Sada jeste. Provod je sinonim za naš kamp, bez obzira na to ko je u kojoj sobi!

PS: Kapacitet B bloka je 64 mesta. 29 mesta je već zauzeto, a bar još 10 je za trenere. Dakle, ostaje još samo 25 slobodnih mesta! Nedozvolite da ostanete bez kampa jer ste se kasno prijavili.

Povezane vesti

Vesti

Početak rada škola odbojke

Evo informacija o početku rada svih 7 škola odbojke OK Lucky Star Škola odbojke Ćirilo i Metodije Prvi trening u 2018. godini je u sredu 9. januara u stalnim terminima.

Oglasna tabla škole odbojke Desanka Maksimović

Kako naručiti trenerku?

Jedan od 4 modela klubske trenerke naručuje se i plaća na sledeći način: obavi se proba modela koji želite (pamučna trenerka može da bude u duks varijanti i na raskopčavanje,

Vesti

Promena termina u SC u nedelju

Poštovana deco i roditelji, Obaveštavamo Vas da u nedelju 02.10.2016, zbog održavanja manifestacije Dan Srca, u organizaciji SC Olimp-Zvezdara, pomeramo, samo za taj dan, naše standardne termine na: MLAĐA GRUPA