Kompenzacije članarina

Pošto je vanredno stanje zateklo mnoge roditelje na razne načine, često je pitanje da li će uplaćene članarine u martu moći da se kompenzuju sa umanjenjem članarine u junu.

Naravno da će moći. Tako nešto je predviđeno ugovorima o članstvu i pohađanju škole odbojke.

Svi roditelji dece koja su u martu bila u školama odbojke, i koji su uplatili u martu celu članarinu su u preplati pola članarine, i mogu da računaju na to da u junu plaćaju polovinu članarine za jun i da na taj način obezbede da nemaju prekid članstva deteta do septembra. Dolaskom na treninge u septembru i plaćanjem članarine za septembar nastavlja se članstvo u klubu. 

Oni roditelji koji su za mart uplatili polovinu članarine nisu u preplati i za jun plaćaju celu članarinu koja je uslov za sigurno mesto u septembru. 

Letnja škola odbojke koju ćemo organizovati, kao i godinama u nazad, u toku celog jula meseca je fakultativni program, te kao takav nema veze za čuvanjem mesta u školi odbojke. Jedina veza između njega i treniranja u junu je u tome što svi koji su trenirali u junu mogu da računaju na umanjenu cenu članarine u julu, za letnju školu odbojke, sa 3500 na 3000 din. U julu, upravo zato što ser radi o neobaveznom, fakultativnom programu, biće moguće da neko trenira samo prvu ili drugu polovinu meseca (o čemu će se izjasniti do kraja juna) i da plati samo polovinu članarine, pošto deca iz škola odbojke i njihovi roditelji nemaju nikakve obaveze predviđene Ugovorima o članstvu i pohađanju škole odbojke, sem onih koje se odnose na opšte oblike ponašanja članova kluba u javnosti.

Kada su u pitanju članarine članova selekcija kluba, situacija je nešto drugačija. Sve preplate članarina za mart se kompenzuju sa polovinom meseca organizovanih treninga u maju, tako da svi članovi selekcija za jun plaćaju celu članarinu. Izuzetak su oni koji u junu ne budu ni na jednom treningu. U tom slučaju plaćaju pola članarine.

Članarine članova škole odbojke koji budu pozvani da učestvuju na treninzima takmičara, ostaće iste kao u njihovoj matičnoj školi odbojke, sve dok im trener zvanično ne saopšti da su odabrani, selektirani, te da su postali zvanično članovi takmičarskih selekcija kluba, bez obzira na veći obim treninga u odnosu na školu odbojke.

Molimo sve roditelje koji imaju neko dugovanje prema klubu da ga što pre izmire, jer je pravovremenost članarina, kao jedine prihodne strane u klubu izuzetno važna za podmirivanje svih mnogobrojnijih obaveza (rashodne strane).

Za dodatne informacije pozovite kancelariju kluba na 011 2861 871.

You might also like

Najvažnije vesti

Drugi vikend Lucky Star lige

Rezultati utakmica 2. vikenda (17.1.2016.) u kategoriji stariji A: VD:POC 0:3 ĆIM:DM 1:2 SC:ĆIM 1:2 POC:DIS 3:0 (službeno) Stanje na tabeli posle 8 odigranih utakmica je : ekipa BU BP

Vesti

Juniorke sedme u Beogradu

U borbi za sedmo mesto pala je ekipa OK Kralj. Juniorke nisu igrale na domaćem terenu, ali ni to ih nije sprečilo da odnesu pobedu. Nakon izgubljenog prvog seta, juniorke

Vesti

Rezultati selekcija

Liga prijateljstva: Devojčice 5 i 6 razred: Lucky star – Imlek 5  3:0  (25:11, 25:07, 15:07)  65:25 Devojčice 7 i 8 razred: Lucky star – Dunav 1 1:2  (23:25, 23:25, 17:15)