OK Lucky Star 2 – OK Roda 2 3:0

Kadetska ekipa „Lucky Star 2“ danas je ostvarila još jednu pobedu u nizu. Prošlogodišnji „štumfovi“ uspešno su startovali u ovoj sezoni. Pobedili su glavnog favorita za osvajanje prvog mesta OK Rodu ubedljivim rezultatom 3:0 (25:7,25:20,25:13). Time su naše kadetkinje nastavile dugi niz bez poraza.

Pojedinačno su se istakle Nikolija Katanić sa nizom dobrih servisa i Sara Anđus odličnom igrom u bloku. Valentina Beronja je bila najbolji poenter na utakmici. Rame uz rame sa pomenutom trojkom bila je Ana Stojančević, koja je u teškim trenucima savladala protivnika svojim „kuvanjem“.

Naše devojčice igrale su kolektivno i ovom prilikom trener Aleksandra Lukić je bila zadovoljna prikazanom igrom njenih kadetkinja,koje iz kola u kolo prikazuju standardnu formu.

 

Katarina Cvejić

Povezane vesti

Vesti

Novi raspored Lucky Star lige

Od 5. aprila 2014. Lucky Star liga će se igrati duplo brže, tako da će do 27. aprila biti završena za mlađe ekipe , a do 11. maja za starije

Oglasna tabla škole odbojke Veljko Dugošević

3. vikend Lucky Star lige

U nedelju 21. januara održan je 3. vikend Lucky Star lige Rezultati utakmica 3. vikenda (21.1.2018.) u kategoriji mlađi A: POC : CIM 0:3 DM : SC 1:2 VD :

Vesti

Seniorske ekipe nastavljaju sa pobedama…

Ovoga vikenda su i seniori i seniorke pobedili 3:0       Seniorke su kao gosti u svilajncu pobedile ekipu OK Smeč sa 3:0, a seniori ekipu OK Crnjanski, takođe