Počinje sa radom škola odbojke Veljko Dugošević

Konačno!!!

Čekali smo i čekali… i dočekali! Pored svih problema zbog epidemiološke situacije, problema koje škole imaju zbog nemanja obezbeđenja itd. konačno je određen datum početka rada škole odbojke u našoj školi odbojke u OŠ Veljko Dugošević. Škola odbojke počinje sa radom u ponedeljak 5. oktobra 2020. godine u našim terminima.

Treninzi su ponedeljkom, sredom i petkom

od 19:30 do 20:30 za mlađu grupu (2009. i mlađi) i

od 20:30 do 21:30 za stariju grupu (2008. i stariji).

Pozivamo sve članove i sve nove da se što pre jave treneru Ivani (Rajki) na 064 285 5458 i obezbede svoje mesto u školi odbojke jer je broj dece zbog epidemiološke situacije ograničen. Tim trenera je nešto drugačiji, ali bez velikih promena. Pored Ivane, radiće za sada, još trener Aca, Đole i Marija.

Pre ulaska u salu deci će biti merena temperatura, a roditeljima nije dozvoljen ulaz (ne našom voljom, već odlukom kriznog štaba), biće dezinfikovane ruke deci i proći će dezobarijeru. Prilikom dolaska se preporučuje da deca ne dolaze u grupama. Maske treba nositi prilikom ulaska u školu i u toku presvlačenja u svlačionici (po odluci kluba), a u sali nisu obavezne (po odluci kriznog štaba) jer je zapremina vazduha velika. Mi smo prvi korisnici sale i svlačionica nakon dezinfekcije, a korisnici koji imaju trening posle nas koristiće druge dve svlačionice i prolaziće tako da nemaju kontakt s našom decom.

Zbog svega navedenog, molimo roditelje da dovode decu nešto ranije kako bi se izbeglo stvaranje gužve na ulazu, više dece u svlačionicama i kašnjenje na treninge.

Javite svima, za sada u Veljku mesta ima!

Broj mesta je ograničen zbog epidemiološke situacije!

Škole koje su počele sa radom se vrlo brzo pune. To su škole odbojke u SC Olimp, SC Play Off i OŠ Dragojlo Dudić. Uskoro u njima neće biti slobodnih mesta! Uskoro očekujemo početak rada ostalih škola odbojke.

Vidimo se u sali!

 

You might also like

Najvažnije vesti

Nina je bolje!

  Našoj Nini je bolje! Iz razgovora sa ocem naše Nine saznajemo da Nina više nema temperaturu, počela je da jede, spava noću, ne povraća…  Teško je podnela hemioterapiju, ali

Oglasna tabla škole odbojke SC Olimp

Seniorke bronzane!

Seniorke OK Lucky Star treće u Reginalnoj ligi. Bile su druge u svojoj grupi, igrale sa prvim iz druge grupe, izgubile i smogle snage i volje da se kao Feniks

Oglasna tabla škole odbojke Ćirilo i Metodije

Februar u Ćirilu

Poštovani roditelji, draga deco U petak 27.1. je poslednji trening pre zimskog raspusta. U februaru nećemo imati treninge prvih 9 dana, koje članovi mogu da provedu u odmoru ili putovanju.