Počinju sa radom škole odbojke

Počinje još jedna sezona u našim školama odbojke.

Od nedelje kreće sa radom prva škola odbojke! Prvo će početi sa radom škola odbojke u SC Olimp-Zvezdara. Prvi trening je u nedelju od 11 sati za mlađu grupu i od 12 sati za stariju grupu. Pozivamo i članove drugih škola odbojk da dođu u SC na nekoliko prvih treninga jer će sigurno biti dosta onih koji još nisu doputovali ili iz nekog drugog razloga neće doći na prve treninge. Termini treninga su četvrtak od 20, odnosno 21 sat, subota i nedelja od 11, odnosno 12 sati.

Od ponedeljka počinju sa radom škole odbojke Vladislav Petković Dis, Desanka Maksimović i Veljko Dugošević u prošlogodišnjim termnima, a škola odbojke Play Off centar ce nastaviti sa radom sa novim idealnim rasporedom : ponedeljak sreda petak od 20,21 i od 22 sata (I, II, III grupa).

Za oko nedelju dana se očekuje da počne sa radom i škola odbojke Ćirilo i Metodije. Čeka se, iako je formalnost, da prođe sednica Školskog odbora. Svi članovi škole odbojke Ćirilo i Metodije će biti obavešteni o terminu prvog treninga. Termini bi trebali da ostanu isti. Pozivamo ih da dođu u SC Olimp i što pre zadovolje svoju potrebu za treninzima i učine atmosferu još boljom.

U toku septembra očekuje se otvaranje nove lokacije škole odbojke u OŠ Dragojlo Dudić (Bul. Kralja Aleksandra 525). Planirano je da termini budu utorkom, četvrtkom i subotom od 20 i od 21 sat, za rad sa 2 trenažne grupe. Otvaranjem ove lokacije, u školi odbojke Play Off Centar će se nastaviti sa radom u 2 tenažne grupe. U obe škole odbojke će prvi trener biti trener Marko Drobnjak.

Za dodatne informacije o radu škola odbojke pozovite 011.2861.871; 065.826.8507; 065.826.8508.

Vidimo se u sali !

Povezane vesti

Oglasna tabla ŠO SC Olimp-Zvezdara 0 Komentara

  Proba na oglasnoj tabli sa slikom.

Vesti 0 Komentara

Još jedna sjajna pobeda

Naše juniorke porazile ekipu Radničkog Nakon duge borbe, naše devojke su pokazale svoj kvalitet i borbenost i odnele su veoma bitnu pobedu rezultatom 3:1. Svaka devojka dala je doprinos u

Vesti 0 Komentara

Starija grupa u OŠ Veljko Dugošević!

O okrobra  je počela sa radom i starija grupa u OŠ Veljko Dugošević u ulici Milana rakića 41. Treneri su Željko Jezdimirović i Nemanja Nićiforović, a sa povećanjem broja dece

0 Komentara

Bez komentara!

Budite prvi, ostavite komentar na ovaj članak!

Ostavite komentar