Prva pobeda ove sezone!

Naš pobednički niz je počeo u Topoli

Naši seniori koji igraju Drugu ligu, u nikada mlađem sastavu, su lako započeli pobednički niz pobedom nad, takođe mladom, ekipom OK Karađorđe. Rezultat je bio 3:0 (25:16;25:20:25:15). Interesantna utakmica, a posebno će ostati u sećanju našim najmlađim igračima koji su se upisali među poentere. Svi igrači su igrali, pa i oni najmlađi (Lazić Dimitrije 2004., Andrej Milisavljević 2003., Puzović Petar 2003.). Ponosimo se njima!

I pored malobrojne publike koja se sastojala od uprave i trenera OK Karađorđe i Lakija, atmosfera nije izostala. Dobra igra naših momaka i protivničke ekipe, naslutila je lepu odbojku ove sezone. Ovako je počeo 2. set:

7:0 za naše momke, ali posle malo opuštanja  i nekoliko vezanih grešaka rezultat je bio 10:10. Najneizvesniji set.

Sutra naše seniorke igraju u Železničkoj školi prvo kolo Druge lige. Nadamo se da će početi kao seniori. Nažalost zbog epidemioloških mera nije dozvoljeno prisustvo publike, pa ćemo se potruditi da snimimo utakmicu i da je objavimo na novom YouTube kanalu kluba (Odbojkaški klub Lucky Star).

Bravo momci, devojke srećno!

Povezane vesti

Oglasna tabla škole odbojke Desanka Maksimović

Poslednji lekarski pregled

Još jedan lekarski pregled u organizaciji kluba U nedelju 30. oktobra 2016. godine, u SC Play Off (Bulevar Kralja Aleksandra 650), od 15 do 18 sati biće obavljen poslednji lekarski

Zanimljivosti

4. vikend Lucky Star lige

Резултати утакмица 4. викенда Lucky Star лиге (3.3.2019.) за млађе А: ВД:ПОЦ 2:1 ЋИМ:СЦ 1:2 ДД:ДИС 1:2 СЦ:ДД 1:2 ПОЦ:ЋИМ 1:2 ДМ:ВД 1:2 Сада табела изгледа овако:   Екипа Бр.

Oglasna tabla ŠO Vladislav Petković Dis

Lekarski pregledi

Članovi škola odbojke će u nardnih nekoliko dana moći da obave lekarske preglede u organizaciji kluba. Redovni šestomesečni lekarski pregledi svih članova škole odbojke našeg kluba, moći će se u