Ove godine menjamo i vreme i mesto kampa!

Za devojčice 2008. godište i mlađe i dečake 2007. god. i mlađe* (!), organizujemo kamp na Zlatiboru (!). Idealno mesto za rad sa mladim sportistima. Bićemo smešteni u hoteleu Braća Sekulić i konačištu Kristal (www.bracasekulic.co.rs i www.kristalzlatibor.com), od 24. do 31 jula.

 

Posebnost ovog kampa će biti što će deca moći da se oprobaju i u odbojci na pesku, što je poseban doživljaj, jer hotel pored svoje baloh hale i otvorenih igrališta ima i igralište za odbojku na pesku… Trenažne grupe će, kao i do sada, biti podeljene po uzrastu i nivou odbojkaškog znanja, kako bi svako dete treniralo sa decom sličnog odbojkaškog umenja i kako bismo dodatno podstakli upoznavanje i druženje. Dosadašnje iskustvo kaže da preko 70% članova koji su redovni polaznici kampova, pre ili kasnije, postanu takmičari. Kamp je, godinu dana čekano, sastajašište najupornijih, najvrednijih, najposvećenijih, najambicioznijih… članova kluba. Na kamp, naravno, ide veliki broj trenera, te kao i na treningu, na maksimalno 12-oro dece ide jedan trener, a sa grupom i lekar i animator.

   
Cilj boravka je doživljaj sedmodnevnog sportskog života, koji je skoro sve vreme u trenažnoj grupi. To je dodatna prilika da se bude zapažen za takmičarske selekcije kluba (na kamp idu treneri koji obavljaju prvu selekciju dece za predpionirske ekipe), da se trenrira dva puta dnevno, da se prihvate osnovna načela sporta, da se proba i nauči nešto novo iz odbojke, da se uči od više trenera, prilika za nova poznanstva i druženja, za razvoj komunikacionih veština…, a sve uz sportsku tu magičnu igru koji svi volimo i koja nas spaja. Sve to je praćeno dobrom zabavom i sigurnošću polaznika, za šta je zadužen poseban tim trenera, osoblja hotela, lekara, animatora. Neki će možda prvi put namestiti svoj krevet, biti tačni u ispunjavanju dnevnih obaveza, imati osećaj odgovornosti prema drugima iz ekipe, pojesti sve iz tanjira, možda jesti repete, odvojiti se od porodice, opustiti se i pokazati šta znaju ili otkriti svoj novi talenat…

     
Imamo zaista odlične uslove. Na raspolaganju nam je baloh hala, otvorena igrališta, igralište za odbojku na pesku, bazen, pešačke staze, trambolina, travnati teren sa klackalicama i ljuljaškama, diskoteka… Hotel je tek renoviran, a deca će biti smeštena u dupleks apartmanima sa 4-6 kreveta, sa kupatilom, TV i internetom. U hotelu se priprema hrana okrenuta tradicionalnim jelima Zlatiborskog kraja, a za doručak je na raspolaganju švedski sto, a za ručak i večeru može se uzimati repete.

  
Treninzi su često uz muziku i drugačiji no u Beogradu, a posle treninga ne idemo kući nego se druženje nastavlja (!)… u prirodi, na čistom vazduhu, na izletu, na preko 1000 m nadmorske visine, na bazenu, na pešačkoj turi, na ručku, drugom treningu, za večerom, u toku večernjeg izlaska ili programa, u snovima, a sutra… opet iznova…
Učešće na kampu nije obavezno, ali je vrlo poželjno za svako dete… za sportski napredak, a posebno za socijalizaciju, jer živi sportski život 7 dana sa svojim vršnjacima.

       
Aranžman obuhvata:
• 7 punih pansiona (sami biramo meni pred dolazak, a za doručak je Švedski sto)
• prevoz na relaciji Beograd-Zlatibor-Beograd,
• smeštaj u dupleks apartmanima sa kupatilom, TV i internetom
• dva treninga + futing,
• ulaznice za bazen,
• obrazovno-pedagoški rad sa decom,
• poludnevni izlet prema želji dece (Stopića pećina i vodopad Gostilje, Dino avantura park ili Drvengrad…, sa prevozom i ulaznicom)
• učešće na turniru sa medaljama i peharima,
• korišćenje Wi-Fi mreže, TV sale, diskoteke…,
• večernji programi sa animatorima,
• osiguranje učesnika,
• lekar na kampu 24/7,
• majicu sa kampa,
• fotografisanje tokom kampa (fotografije se naknado mogu preuzimati sa sajta).

 

Dakle, pored aranžmana polaznicima ne treba ništa sem džeparca za sladoled. Sve ostalo je u ceni aranžmana. Na kampu smo svi jednaki i trudimo se da se materijalne razlike među decom ne vide, pa Vas molimo da džeparac bude oko 2.000 dinara i da se ne nose vredne stvari. Mobilne telefone deca će moći da koriste na kratko u toku dana.

Primer satnice jednog dana na kampu:
07:30 – ustajanje
07:40 – jutarnje vežbanje/ zabava / šetnja/ igra
08:10 – spremanje soba
08:30 – doručak
09:00 – pregled (ocenjivanje soba)
09:30 – 11:00 prepodnevni trening
11:30 – 13:00 bazen
13:15 – ručak
14:00 – 15:30 popodnevni odmor
16:00 – 17:00 čas odbojke „ Treneru šta je to…?“
17:30 – 19:00 večernji trening odbojke na pesku
19:30 – večera
20:30 – večernji program „Just Dance Now“
22:15 – povečerje

 

Cena kampa je 230 €. Za prijave do 10. aprila odobrava se popust od 20 € (210 €), a nakon toga pozovite 011.2861.871 da se raspitate o slobodnim mestima u novim smeštajnim kapacitetima, jer je broj učesnika, ograničen na 120 (!). Uplate u gotovini su u evrima, a na račun kluba, u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Član je prijavljen za kamp tek kada se na sajtu popuni online prijava i kada se uplati rezervacija u iznosu od 40 €. Ostatak se uplaćuje po dinamici koju izaberu roditelji, a najkasnije do 14.7.2020. Popust na dvoje dece iz porodice je 15 € po detetu, a na troje po 20 €.
Polazak iz Beograda je 24. jula pre podne, a povratak 31. jula oko podne. Preciznije informacije daćemo do kraja juna, kada ćete dobiti i spisak stvari za kamp.

Napomena: U slučaju odustajanja od kampa do 1. maja, ceo uplaćen iznos će biti vraćen, a nakon toga rezervacija se ne vraća, bez obzira na razlog odustajanja.
Dodatne informacije kod prvih trenera, a još više na telefone: 011.2861.871; 065.826.8507; 065.826.8508. Svima koji nisu bili do sada na kampu preporučujemo da sa roditeljima pogledaju promotivne klipove u video galeriji našeg sajta (www.skolaodbojke.com/cms/video-galerija).

Kampovi su nezaboravna iskustva, kao i ekskurzije, kojih se sećamo do kraja života, samo još malo bolja, jer na njih idu deca koja koja su zaljubljenici u istu igru. Naš zadatak je da tako bude i sa Vašim detetom.

* U izuzetnim slučajevima deca ovog uzrasta moći će da idu na pripreme u Kraljevo, a posebno ako ne mogu na Zlatibor zbog termina ili ako žele da idu na oba kampa.

Prijavite se za kamp na Zlatiboru popunjavanjem online prijave OVDE