Samo nekoliko dana nas deli od početka našeg i Vašeg odbojkaškog kampa, koji se odvija po osmi put u Svilajncu

KAMP

Treba da znate:

  • Polazak iz Beograda je 14. avgusta u 9:00 sa parkinga u ulici Mis Irbijeve(kod marketa SUPER VERO koji pripada ulici Vojislava Ilića). Potrebno je doći pola sata ranije ili sat ranije ukoliko je potrebno regulisati ostatak duga.
  • Pre ulaska u autobus, potrebno je predati prvom treneru kovertu u kojoj su zdravstvena knjižica deteta, džeparac i pismo o detetu (napomene, ukoliko niste napisali na prijavi za kamp)
  • Džeparac po pravilu stoji kod trenera, kako ne bi došlo do slučajnog gubitka para. Trener po potrebi daje detetu određenu sumu novca na dnevnom nivou. Koliko novca je dovoljno? Koliko god Vi mislite, jer na kampu je sve regulisano, eventualno za neki sladoled, dodatno voće i slično. Na koverti OBAVEZNO napisati koji je iznos unutra.
  • Spisak potrebnih stvari možete pronaći u sekciji vesti
  • Mobilni telefon ne preporučujemo da se nosi, da ne dođe do problema nestanka ili gubitka istog. A ukoliko dozvolite detetu da ponese mobilni telefon uveče im se oduzima, kako ne bi igrali igrice, čatovali, već odmarali od dnevnih aktivnosti i imali dovoljno sati sna za obaveze sledećeg dana. Vraćamo ih nakon doručka. 🙂
  • Povratak iz Svilajnca je 21. avgusta između 11 i 13 časova.

Ukoliko imate dodatna pitanja u vezi kampa, pozovite prvog trenera škole odbojke u kojoj Vaše dete trenira ili nas kontaktirajte preko sekcije kontakt u gornjem meniju.

Vidimo se na kampu!