Svilajnac 14.-21.8. 2016. !

Sada je definitivno- u Svilajnac ćemo ići od 14. do 21. avgusta!

Screen Shot 2016-03-17 at 11.27.43 (1)Screen Shot 2016-03-16 at 15.33.01

Radujemo se novom kampu koji se promoviše sloganom „Kamp o kome se priča samo do sledećeg Lucky Star kampa“, jer je svaki sledeći bolji od predhodnog. Svake godine se kvalitet usluge poboljšava. Renovirana su kupatila, zamenjen nameštaj, posteljina, renovirana sala, napravljena teretana na otvorenom… Ove godine je završena zgrada najnovijeg doma. Ako do našeg dolaska dobije upotrebnu dozvolu oni koji se prijave među prvima, biće verovatno smešteni u noj. Novi dom je kao hotel. Sve je novo, sobe trokrevetne sa kupatilom…Ako bude otvoren do našeg dolaska biće to još jedan pomak u kvalitetu smeštaja, a cena će ostati ista.

Kao i predhodnih godina, najbrže prijavljene očekuje popust od 20 evra. Zato se, čim dobijete promotivni letak, prijavite za kamp. Ušteda će biti veća od džeparca.

Broj mesta je ograničen na 160!

 

Povezane vesti

Vesti

Srednjoškolke startovale pobedom!

Naša selekcija srednjoškolki na početku razvojne lige startovala maksimalnom pobedom protiv vršnjakinja iz ekipe Blok Aut!

Najvažnije vesti

I seniorke počele sezonu pobedom

Prvih 3:0 za LS Danas su i naše seniorke pobedile ubedljivo u prvom kolu Druge lige. Pobedile su lako ekipu Sloga 2016 rezultatom 3:0, omogućivši protivniku da osvoji samo 40

Opšta oglasna tabla

Februar u školi odbojke SC Olimp

OBAVEŠTENJE O RADU ŠKOLE ODBOJKE ZA VREME I NAKON RASPUSTA U FEBRUARU Poštovana deco i roditelji, pošto neki članovi putuju za vreme raspusta, pogotovo prve nedelje, predstavljamo Vam plan rada