Svilajnac 14.-21.8. 2016. !

Sada je definitivno- u Svilajnac ćemo ići od 14. do 21. avgusta!

Screen Shot 2016-03-17 at 11.27.43 (1)Screen Shot 2016-03-16 at 15.33.01

Radujemo se novom kampu koji se promoviše sloganom „Kamp o kome se priča samo do sledećeg Lucky Star kampa“, jer je svaki sledeći bolji od predhodnog. Svake godine se kvalitet usluge poboljšava. Renovirana su kupatila, zamenjen nameštaj, posteljina, renovirana sala, napravljena teretana na otvorenom… Ove godine je završena zgrada najnovijeg doma. Ako do našeg dolaska dobije upotrebnu dozvolu oni koji se prijave među prvima, biće verovatno smešteni u noj. Novi dom je kao hotel. Sve je novo, sobe trokrevetne sa kupatilom…Ako bude otvoren do našeg dolaska biće to još jedan pomak u kvalitetu smeštaja, a cena će ostati ista.

Kao i predhodnih godina, najbrže prijavljene očekuje popust od 20 evra. Zato se, čim dobijete promotivni letak, prijavite za kamp. Ušteda će biti veća od džeparca.

Broj mesta je ograničen na 160!

 

Povezane vesti

Oglasna tabla ŠO Vladislav Petković Dis

Februar u ŠO Vladislav Petković Dis

Poštovani roditelji i članovi, Škola odbojke (ŠO) u OŠ Vladislav Petković Dis nastavlja sa radom 13. februara 2017. godine. Pošto u sali nema grejanja van nastave, odlučili smo da ne

Oglasna tabla škole odbojke Play Off centar

Treninzi u januaru

Poštovani roditelji Poslednji trening u 2015. je u utorak 29.12., u januaru ćemo prvih 8 dana da uživamo, slavimo, odmaramo i putujemo, a u subotu 09.01. 2016. je prvi trening

Najvažnije vesti

Počinje sa radom škola odbojke Vladislav Petković Dis

Čekali smo i čekali i … Čekanju je došao kraj. Nećemo više da gubimo vreme čekajući da se stvore uslovi za početak rada škole odbojke u OŠ Vladislav Petković Dis.