Februar u školi odbojke Ćirilo i Metodije

30.01.2018. | Oglasna tabla škole odbojke Ćirilo i Metodije, Opšta oglasna tabla, Vesti


Poštovana deco i roditelji

Pošto većina članova putuje za vreme raspusta, pogotovo prve nedelje, predstavljamo Vam plan rada po kome ćemo izaći u susret i onima koji nisu tu početkom meseca i onima koji su tu i željno čekaju prvi sledeći trening. Sa treninzima u februaru krećemo u petak 09.02. u starim terminima, s tim što ćemo u nedelju 11. i 18. februara imati nadoknadu u sledećim terminima:
• Mlađa grupa od 18 do 19:30 sati, a
• Starija grupa od 19:30 do 21 sat.
Tako nadoknađujemo sve propuštene sate na raspustu. U februaru će redovni članovi dobiti prve poklon majice od kluba i nove članske karte sa novim mogućnostima za korišćenje. Rok za uplate članarine sa popustom je 10. februar, a pošto nam je prvi trening 9. februara, dajemo Vam uplatnice, kako bi ste mogli lakše da iskoristite svih 10 dana za uplatu sa popustom.
Ukoliko se desi da neko ne stiže na neki od treninga, poželno je da ih nadokadi u nekoj od naših škola na drugim lokacijama, za šta se možete raspitati kod prvog trenera (065 826 8507).

Pozivamo Vas da 3. i 17. februara od 17:40 sati gledate naše seniore u borbi za ulazak u prvu ligu, a seniorke 10. februara, u OŠ Veljko Dugošević (Milana Rakića 41). Ulaz je slobodan za sve koji imaju ili su u pratnji nekoga sa klubskom majicom.

Više informacija možete naći na našem sajtu i facebook stranici. Lep provod na raspustu!
SPORTSKI POZDRAV                    www.skolaodbojke.com                                 OK LUCKY STAR