Februar u školi odbojke SC Olimp

02.02.2019. | Oglasna tabla škole odbojke SC Olimp, Opšta oglasna tabla

OBAVEŠTENJE O RADU ŠKOLE ODBOJKE ZA VREME I NAKON RASPUSTA U FEBRUARU

Poštovana deco i roditelji, pošto neki članovi putuju za vreme raspusta, pogotovo prve nedelje, predstavljamo Vam plan rada po kome ćemo izaći u susret i njima i onima koji su tu i nestrpljivo čekaju prvi sledeći trening. Poslednji trening pre pauze je u nedelju 3. februara, a  prvi sledeći u četvrtak  14. februara u starim terminima, nakon čega nastavljamo sa radom u redovnim  i dodatnim terminima. Dodatni termini treninga će biti termini nedeljom po 2 sata:

nedelje 17.2 i 24.2., mlađa grupa od 11 do 13 sati, a starija od 13 do 15 sati.

            Tako radimo, Ugovorima predviđeni broj sati. U februaru će redovni članovi (oni koji u članskoj karti imaju overen februar) dobiti poklon majice od kluba. Rok za uplate članarine sa popustom je  do 10. februara. Ukoliko se desi da neko ne stiže na neki od treninga, poželjno je da ih nadokadi u nekoj od naših škola na drugim lokacijama, za šta  se možete raspitati kod prvog trenera (064/177-5404).

Pozivamo Vas da 9. februara od 17:40 sati gledate naše seniore, a od 20 sati naše seniorke u OŠ Veljko Dugošević (Milana Rakića 41). Ulaz je slobodan za sve koji imaju ili su u pratnji nekoga sa klubskom majicom.

Više informacija možete naći na našem sajtu i facebook stranici. Lep provod na raspustu!

SPORTSKI POZDRAV                                              www.skolaodbojke.com                              OK LUCKY STAR