Februar u školi odbojke SC Olimp

30.01.2018. | Oglasna tabla škole odbojke SC Olimp, Opšta oglasna tabla, Vesti

Poštovana deco i roditelji

Pošto većina članova putuje za vreme raspusta, pogotovo prve nedelje, predstavljamo Vam plan rada po kome ćemo izaći u susret i onima koji nisu tu početkom meseca i onima koji su tu i željno čekaju prvi sledeći trening. Sa treninzima u februaru krećemo u četvrtak 08.02. u starim terminima, s tim što ćemo u nedelju 11. i 18. februara imati nadoknadu (mlađa grupa od 11 do 13 sati, a starija od 13 do 15 sati), kao i u petak 16. 2. (mlađa grupa od 14 do 15 sati, a starija od 15 do 16 sati).
Tako nadoknađujemo sve propuštene sate na raspustu. U februaru će redovni članovi dobiti prve poklon majice od kluba i nove članske karte sa novim mogućnostima za korišćenje. Rok za uplate članarine sa popustom je 10. februar, a pošto nam je prvi trening 8. februara, dajemo Vam uplatnice, kako bi ste mogli lakše da iskoristite svih 10 dana za uplatu sa popustom.
Ukoliko se desi da neko ne stiže na neki od treninga, poželjno je da ih nadokadi u nekoj od naših škola na drugim lokacijama, za šta se možete raspitati kod prvog trenera (064 177 5404).
Pozivamo Vas da 3. i 17. februara od 17:40 sati gledate naše seniore u borbi za ulazak u prvu ligu, a seniorke 10. februara, u OŠ Veljko Dugošević (Milana Rakića 41). Ulaz je slobodan za sve koji imaju ili su u pratnji nekoga sa klubskom majicom.
Više informacija možete naći na našem sajtu i facebook stranici. Lep provod na raspustu!
SPORTSKI POZDRAV                            www.skolaodbojke.com                                 OK LUCKY STAR