Februar u školi odbojke Veljko Dugošević

30.01.2018. | Oglasna tabla škole odbojke Veljko Dugošević, Opšta oglasna tabla, Vesti

OBAVEŠTENJE O RADU ŠKOLE ODBOJKE ZA VREME I NAKON RASPUSTA U FEBRUARU

Poštovana deco i roditelji,

Pošto većina članova putuje za vreme raspusta, pogotovo prve nedelje, predstavljamo plan rada po kome ćemo izaći u susret i onima koji nisu to početkom meseca i onima koji su tu i željno čekaju prvi sledeći trening. Sa treninzima u februaru krećemo u petak 09.02. u starim terminima, stim što ćemo subotom imati nadoknadu i to 10.02. i 17.02. u terminima:
• Mlađa grupa od 14:30 do 15:30
• Starija grupa od 15:30 do 16:30
Gore navedenim ispunjavamo predviđenu satnicu i deca ne gube na sportskoj formi koja će imati veliki značaj u završnici Lucky Star lige, kao i u daljoj pripremi za najveći događaj sezone – turnir. Kao i svake godine, kad se vratimo sa raspusta čekaju nas nove klupske majice za sve redovne članove naše škole odbojke. Ukoliko se desi da neko ne stiže na neki od treninga, poželjno je da ih nadokadi u nekoj od naših škola na drugim lokacijama, za šta se možete raspitati kod prvog trenera ili na broj 063.7774595.

Pozivamo Vas da 3. i 17. februara od 17:40 sati gledate naše seniore u borbi za ulazak u prvu ligu, a seniorke 10. februara, u OŠ Veljko Dugošević (Milana Rakića 41). Ulaz je slobodan za sve koji imaju ili su u pratnji nekoga sa klubskom majicom.

Takođe, uvek i sve informacije imate na našem sajtu. Lep provod na raspustu!
SPORTSKI POZDRAV                   www.skolaodbojke.com                          OK LUCKY STAR