Februar u školi odbojke Ćirilo i Metodije

02.02.2019. | Oglasna tabla škole odbojke Ćirilo i Metodije, Opšta oglasna tabla

OBAVEŠTENJE O RADU ŠKOLE ODBOJKE ZA VREME I NAKON RASPUSTA U FEBRUARU
Poštovana deco i roditelji, pošto neki članovi putuju za vreme raspusta, pogotovo prve nedelje, predstavljamo Vam plan rada po kome ćemo izaći u susret i njima i onima koji su tu i nestrpljivo čekaju prvi sledeći trening. Poslednji trening pre pauze je u petak 1. februara, a prvi sledeći 11. februara u starim terminima, nakon čega nastavljamo sa radom u redovnim i dodatnim terminima. Dodatni termini treninga će biti:
nedelja 17.2. od 18 do 19:30 mlađa grupa i od 19:30 do 21 starija grupa i
nedelja 24.2. od 19 do 20 mlađa grupa i od 20 do 21 starija grupa.
Tako radimo, Ugovorima predviđeni broj sati. U februaru će redovni članovi (oni koji u članskoj karti imaju overen februar) dobiti poklon majice od kluba. Izuzetno, rok za uplate članarine sa popustom je do 11. februara, pošto nam je tada prvi trening posle pauze. Dajemo Vam uplatnice, kako bi ste mogli lakše da iskoristite ceo period za uplatu sa popustom.
Ukoliko se desi da neko ne stiže na neki od treninga, poželjno je da ih nadokadi u nekoj od naših škola na drugim lokacijama, za šta se možete raspitati kod prvog trenera (065 826 8507).
Pozivamo Vas da 9. februara od 17:40 sati gledate naše seniore, a od 20 sati naše seniorke u OŠ Veljko Dugošević (Milana Rakića 41). Ulaz je slobodan za sve koji imaju ili su u pratnji nekoga sa klubskom majicom.
Više informacija možete naći na našem sajtu i facebook stranici. Lep provod na raspustu!
SPORTSKI POZDRAV                www.skolaodbojke.com                     OK LUCKY STAR