Polaznici kampa i pripema mogu nabaviti jeftiniju opremu

LUCKY-2

Naime, naš prijatelj kluba Tref sport će posetiti kamp u Svilajncu i pripreme takmičara u Užicu. 5 dana pre kampa, u toku kampa i priprema i 5 dana posle priprema, dakle, od 9. avgusta do 2. septembra svim našim članovima će ponuditi odabrane proizvode po specijalnim cenama. Proizvodi koji su na slici se u pomenutom periodu mogu dobiti po specijalnim cenama u radnnjama Tref sporta uz člansku kartu kluba i napomenu da ste učesnik kampa u Svilajncu ili priprema u Užicu.

Na oba događaja je planirano da predstavnici Tref sporta budu prisutni na dan-dva za promotivnim štandom, tako da se kupovina može obaviti i na pripremama/kampu.

Napomena: Nemojte računati da će svi artikli biti dostupni u svim veličinama i u neograničenim kolčinama jer je to nemoguće, te Vam zato predlažemo da kupovinu uz člansku kartu obavite pre kampa/priprema, a po specijalnim uslovima.

U svakom slučaju, mislimo da treba treba iskoristiti ovu jedinstvenu ponudu za nabavku kvalitetne odbojkaške opreme pred početak nove sezone.