Pošto je vanredno stanje zateklo mnoge roditelje na razne načine, često je pitanje da li će uplaćene članarine u martu moći da se kompenzuju sa umanjenjem članarine u junu.

Naravno da će moći. Tako nešto je predviđeno ugovorima o članstvu i pohađanju škole odbojke.

Svi roditelji dece koja su u martu bila u školama odbojke, i koji su uplatili u martu celu članarinu su u preplati pola članarine, i mogu da računaju na to da u junu plaćaju polovinu članarine za jun i da na taj način obezbede da nemaju prekid članstva deteta do septembra. Dolaskom na treninge u septembru i plaćanjem članarine za septembar nastavlja se članstvo u klubu. 

Oni roditelji koji su za mart uplatili polovinu članarine nisu u preplati i za jun plaćaju celu članarinu koja je uslov za sigurno mesto u septembru. 

Letnja škola odbojke koju ćemo organizovati, kao i godinama u nazad, u toku celog jula meseca je fakultativni program, te kao takav nema veze za čuvanjem mesta u školi odbojke. Jedina veza između njega i treniranja u junu je u tome što svi koji su trenirali u junu mogu da računaju na umanjenu cenu članarine u julu, za letnju školu odbojke, sa 3500 na 3000 din. U julu, upravo zato što ser radi o neobaveznom, fakultativnom programu, biće moguće da neko trenira samo prvu ili drugu polovinu meseca (o čemu će se izjasniti do kraja juna) i da plati samo polovinu članarine, pošto deca iz škola odbojke i njihovi roditelji nemaju nikakve obaveze predviđene Ugovorima o članstvu i pohađanju škole odbojke, sem onih koje se odnose na opšte oblike ponašanja članova kluba u javnosti.

Kada su u pitanju članarine članova selekcija kluba, situacija je nešto drugačija. Sve preplate članarina za mart se kompenzuju sa polovinom meseca organizovanih treninga u maju, tako da svi članovi selekcija za jun plaćaju celu članarinu. Izuzetak su oni koji u junu ne budu ni na jednom treningu. U tom slučaju plaćaju pola članarine.

Članarine članova škole odbojke koji budu pozvani da učestvuju na treninzima takmičara, ostaće iste kao u njihovoj matičnoj školi odbojke, sve dok im trener zvanično ne saopšti da su odabrani, selektirani, te da su postali zvanično članovi takmičarskih selekcija kluba, bez obzira na veći obim treninga u odnosu na školu odbojke.

Molimo sve roditelje koji imaju neko dugovanje prema klubu da ga što pre izmire, jer je pravovremenost članarina, kao jedine prihodne strane u klubu izuzetno važna za podmirivanje svih mnogobrojnijih obaveza (rashodne strane).

Za dodatne informacije pozovite kancelariju kluba na 011 2861 871.