Lekarski pregled

Poštovani roditelji
U nedelju 10. aprila od 18 sati u školi Ćirilo i Metodije imaćemo drugi lekarski pregled članova u ovoj sezoni, za decu iz mlađe grupe naše škole odbojke, a od 19 sati za starije. Pregled košta 700 dinara (plaćanje je na treningu, ako niste već platili prilikom prvog pregleda). Molimo vas da pošaljete dete kako biste izbegli obavezu da dete vodite sami kod nekog licenciranog lekara sportske medicine (potrebno je zakazivanje, trošite više vremena i skuplje je). Ako iz nekog razloga dete ne može da prisustvuje pregledu, može doći u termin sa starijom grupom ili na pregled u drugoj školi odbojke (pratite vesti na sajtu kluba www.skolaodbojke.com). Imate slobodu da pregled obavite kod bilo kog od 20 licenciranih lekara sportske medicine u gradu. Spisak lekara i ordinacija možete videti ovde. Za sada su zakazani lekarski i pregledi za decu iz škole odbojke SC Olimp u SC Olimp u četvrtak 14. 4. 2016. od 18 sati za mlađe i od 19 sati za starije, a za decu iz škole odbojke Veljko Dugošević, takođe u SC Olimp od 18 i 19 sati, samo u petak 15.4.2016. Po Zakonu o sportu lekarski pregledi su obavezni minimalno 2 puta godišnje.
Podsećamo sve zainteresovane za kamp da je 10. april i poslednji dan za prijave sa popustom (prijavu možete predati treneru na lekarskom pregledu).
6. aprila 2016.                                                       Sportski pozdrav!                                                           OK Lucky Star