Lekarski pregledi u Veljku Dugoševiću

21.10.2017. | Oglasna tabla škole odbojke Veljko Dugošević

Poštovana deco i roditelji

Kao i sveke sezone organizujemo kolektivni lekarski pregled, prvi ove sezone. Ukoliko niste upoznati, po Zakonu o sportu, svako dete koje se bavi istim, potrebno je da ima redovan lekarski (sportski) pregled na 6 meseci, koji sprovodi nekoliko ustanova u Beogradu. Sa ciljem da olakšamo realizaciju ove nužnosti, jedan od prijatelja kluba poliklinika ”ProVita” nam izlazi u susret i dolazi u našu školu. Cena pregleda iznosi 750 dinara, što je cena sa popustom samo za članove našeg kluba. Lekarski pregled se održava u SUBOTU 21.10. u svlačionicama sale OŠ ”Veljko Dugošević” sa početkom u:
• 2007. godište i mlađi u 18:00
• 2006. i 2005. godište u 18:30
• 2004. godište i stariji u 19:30
Za pregled poneti člansku kartu u kojoj evidentiramo dolazak na pregled, kao i hemijsku olovku za popunjavanje formulara za ovaj pregled.
Za vreme pregleda u našoj sali se održava prvenstvena utakmica naših seniorki, kojima navijanjem možemo pomoći u pohodu na novu pobedu, ali možemo i gledanjem da naučimo nešto novo iz ”predmeta odbojka”. Ukoliko neko iz opravdanih razloga ne može da prisustvuje, moći će u terminu za neku drugu školu da to obavi (pogledajte vest na skolaodbojke.com/cms/lekarski-pregledi-5/ ) U slučaju bilo kakve nejasnoće ili pitanja, pozvati 063.777.4595 trener Željko.

Hvala na razumevanju!

SPORTSKI POZDRAV!                       www.skolaodbojke.com                                   OK LUCKY STAR