Do 20. aprila će biti obavljeni lekarski pregledi u svim školama odbojke OK Lucky Star

U školama odbojke OK Lucky Star je uobičajena stvar da se dva puta godišnje, a u skladu sa Zakonom o sportu, obavljaju lekarski pregledi svih članova. Članovi koji nemaju potvrdu licenciranog sportskog lekara da su sposobni za  bavljenje odbojkom, ne mogu trenirati dok ne donesu takvu potvrdu. Klub u narednih nekoliko dana planira lekarske preglede po sledećem rasporedu:

*Subota 14. april:

   -Škola odbojke Ćirilo i Metodije od 16 do 19 sati

*Nedelja 15. april:

   -Škola odbojke SC Olimp-Zvezdara od 10:30-13:30

*Ponedeljak 16. april:

   – Škola odbojke Dragojlo Dudić od 19 do 20 sati u Play Off Centru i škola odbojke Play Off Centar od 20-22 sata

   – Škola odbojke Vladislav Petković Dis od 19:30-21:30

   – Škola odbojke Veljko Dugošević od 19 do 21:30 (sa dva tima lekara)

*Petak 20. april:

   – Škola odbojke Desanka Maksimović  od 20-22 sata

Pregled u organizaciji kluba košta 750 dinara
Svi koji iz bilo kog razloga ne urade lekarski pregled u organizaciji kluba, dužni su do 20. aprila da dostave potvrdu licenciranog sportskog lekara. Spisak  samo 9 ordinacija u Beogradu koje imaju licencirane lekare sportske medicine, koji imaju pravo da izdaju takve potvrde možete videti ovde. Napominjemo je samo njihov lekarski pregled je validan. U praksi se može sresti dosta onih koji se predstavljaju kao licencirani specijalisti sportske medicine (“divljaka”), ali samo oni koji su zaista licencirani mogu se naći na sajtu nihovog udruženja www.lekarimedicinesporta.rs na kome možete pročitati dosta interesantnih i poučnih tekstova za roditelje. Topla preporuka za ovaj tekst.

Zato oprezno sa tim ko Vam pregleda dete i garantuje da je sposobno za sport. Da li zaista garantuje? Mi smatramo da se nije sa tim šaliti. Zato smo preglede naših članova poverili ordinaciji sa najviše  licenciranihlekara specijalista sportske medicine,  Specijalističkoj ordinaciji medicine sporta ” Provita Sport Medico”

(Ul. Stevana Markovića 1, Zemun, tel. 011 3163068, 065 4300470, 065 9029023, kontakt osoba: Dr.Spec.Med.Sporta Ćećez Bojan). 

Među njima su Nikola Čikiriz, doktor Ivane španović, Ćećez Bojan (na slici kako pregleda dete našeg predsednika kluba), Miodrag Arsić