Kao i svakog leta, naša škola odbojke organizuje LETNJU ŠKOLU ODBOJKE za sve one kojima je bilo malo sporta cele sezone. Za one koji u julu ne putuju ili su barem veći deo meseca u Beogradu. Za one koji žele da iskoriste leto za napredak i podignu svoje odbojkaške veštine na viši nivo.

Treninzi se održavaju na SC Olimp, svakim radnim danom, osim srede, u prepodnevnim časovima, u dve grupe(mlađa i starija). Za prvu polovinu meseca je predviđen rad na atletskoj stazi i odbojkaškom terenu, gde ćemo raditi na poboljšanju fizičko/motoričkih i tehničkih sposobnosti, dok je drugi deo rezervisan za bazen i treninge na terenu za odbojku na pesku SC Olimp, gde članovi pored treniranja, lepo se i zabave. Osim što naši članovi treniraju, napreduju i uživaju u treninzima, naš cilj je i taj da deca steknu radne navike i da ojačaju voljni moment, samim tim što je raspust i nemaju toliko obaveza, pa umesto da spavaju do “podne”, trče, rade trbušnjake, smečiraju, igraju odbojku, valjaju se po pesku, prave upijače i na najbolji način se razbude i započnu dan, ali se izbegne i vrućina. Treninge vodi trener Željko.

Prijave za LETNJU ŠKOLU ODBOJKE su u toku, broj mesta je ograničen jer imamo samo dve grupe. Članarina za redovne članove je 3.000rsd(do 10.07. ako se plati važi popust 10%), za nove članove je 3.500rsd, postoji i opcija “pola meseca” u bilo kom periodu jula. Sa treninzima počinjemo u ponedeljak 03.07., a prijava se vrši putem SMS-a, na broj 063.777.4595, gde ćete napisati ime, prezime i godište, odnosno period jula ukoliko niste u mogućnosti da trenirate ceo mesec. Nakon prijave očekujte poruku sa informacijama o terminima i ostalim pojedinostima.

Vidimo se na Olimpu!