Stalna ponuda opreme

U stalnoj ponudi opreme su štitnici, lopte, čarape i šorcevi. Povremeno se na nivou kluba organizuje nabavka dresova, trenerki ,rančeva…, ali samo povremeno, jer pre svega ne želimo da prečesto opterećujemo roditelje novim, istina neobaveznim, izdacima. Zato je odlučeno da se preko kluba može stalno nabavljati onaj deo opreme koji je i najpotrebniji i najtraženiji.

Od štitnika preko kluba se može nabaviti Asics GEL KNEEPAD (146815-0904) štitnik, sa najboljim odnosom cene i kvaliteta za 1.600 dinara

 

Štitnik se prodaje samo u crnoj boji, koja se kroz praksu pokazala kao najpogodnija, dosta pamuka je u njegovom sastavu i u praksi se pokazao kao izdržljiv. Može se nabaviti u S, M, L i XL veličini.

 

Od ženskih šorceva, takođe u crnoj boji, može se nabaviti Asics šorc od sintetičkog materijala kojije vrlo rastegljiv (poput kupaćeg kostima) u XS, S i M veleičini. Te veličine najčešće odgovaraju skoro svim devojkama i devojčicama. Preko kluba se može nabaviti po ceni od 2.000 dinara.

 

Ono što baš svi članovi našeg kluba moraju da imaju na svakom treningu i na čemu naš klub insistira, što je definisano čak i i Ugovorima o članstvu i pohađanju škole odbojke, su BELE sportske čarape. Preko kluba se mogu nabaviti sa LS logom kluba. Čarape su u 3 veličine: 36-38, 39-41, 42-46. Prve dve veličine su novi model sa puno elastina u tabanskom delu čarape i sa manje stiskanja u gornjem delu . Novi model koji je usavršen u odnosu na sve prethodne. U veličini 39-41 postoje i dokolenice sa spuštenim logom, kako bi se video ispod štitnika (na prethodnom modelu je logo ostajao skriven ispod štitnika jer je bio postavljen pri vrhu dokolenica). Veličina 42-46 je stari model sa nešto manje elastina u tabanskom delu. Novi model izgleda malo neobično zbog posebne tehnologije izrade sa različitim nivoom elastina u tabanskom i gornjem delu čarapa, ali se pokazao kao do sada najbolji. Velika punoća i elastičnost materijala u tabankom delu omogućavaju udobnost, dobro prijanjanje i veliku mogućnost prilagođavanja veličine, deo na risu stopala je od tanjeg materijala zbog bolje ventilacije, a gornji deo čarapa je tako kreiran da maje steže nogu. Sve preporuke za ove čarape. Cena para čarapa je 200 dinara, a dokolenica (samo u veličini 39-41) je 300 dinara.

 

Od lopti preko kluba se mogu nabaviti sledeće lopte:

  1. Mikasa ISV 100 po ceni od 2.000 dinara, sa penastim spoljinim slojem.

 

Lopta je sa lepljenim panelima i pokazala se kao najbolja po pitanju održavanja pritiska.

 

2. Rucanor Beach Cup po ceni od 2.000 dinara.

Lopta je mekša na dodir i prijatnija za odbijanje čekićem, u dve kombinacije boja.

 

3. Gala Pro Line 5591 sa Logom FIVB, takmičarska u prvenstvu Vojvodine, Mađarske… Izuzetan kvalitet po pristupačnoj ceni i u bojama Srbije Best Buy varijanta lopte, sa Poliuretanskim spoljnim slojem (veštačka koža). Logo FIVB je dokaz da se lopta može koristiti za takmičenja. Cena 5.500 dinara.

 

4. Mikasa MVA 200. Vrhunska zvanična lopta OSS i oficijelna lopta za zva svetska takmičenja, japanskog proizvođača. Samo za članove kluba po promo ceni od 8.000 dinara. Ovakva lopta se koristi na svetskom prvenstvu, olimpijskim igrama i svim velikim takmičenjima.

Za više informacija oko nabavke navedene opreme javite se u kancelariju kluba na 011 2861 871 ili na 065 8268 507 i 065 8268 508 ili se javite trenerima u školama odbojke.