Odlukom Vlade republike Srbije, od 15.3.2020. godine, da se uvede vanredno stanje, do daljeg se ukidaju treninzi i sva odbojkaška takmičenja.

Dakle, do daljeg ne rade ni škole odbojke i takmičarske selekcije. Odluku  o tome je doneo i Odbojkaški savez Beograda, Odbojkaški savez Srbije i Savez za rekreaciju u fitnes. Naš klub, koji je član sva tri  saveza, a kao društveno odgovorna organizacija, poštovaće preporuke nadležnih institucija. Svima nam je žao.

Pozivamo sve članove kluba i njihove roditelje da se pridržavaju uputstava nadležnih institucija, jer ćemo sa solidarnošću i disciplinom svi zajedno brže stvoriti uslove za se ponovo bavimo našom magičnom igom.

Na ovom sajtu ćete moći da pratite sve promene. Trudićemo se da budemo ažurni. Neke informacije ćete dobijati putem SMS poruka na brojeve telefona navedene u ugovorima, a neke putem sajta.

Svi članovi kluba koji su uplatili članarinu za mart će se voditi da su u predplati za iznos polovine članarine. To znači da će prilikom prvog sledećeg plaćanja biti oslobođeni plaćanja za iznos koliko su u predplati. Oni koji nisu treba da uplate polovinu članarine do 25. marta. Molimo sve roditelje da ako imaju neka dugovanja prema klubu, da ih izmire u što kraćem periodu kako bi klub, koji se izdržava isključivo od članarina, mogao da izmiri svoja dugovanja za sale, zarade trenera, kotizacije, prijavnine, licenciranja, rezervacije autobusa za putovanja…

Očekujte uskoro dodatne informacije u vezi kampa na Zlatiboru i priprema u Kraljevu. Već sada možete pogledati vesti u vezi stim na sledećim linkovima:

Zlatibor 0d 24.do 31.7.2020. http://skolaodbojke.com/cms/12-letnji-lucky-star-kamp-zlatibor-2020/

Kraljevo od 20. do 27.8.2020. http://skolaodbojke.com/cms/12-letnje-pripreme-kraljevo-2020/

Uskoro ćemo dati dodatne informacije u vezi prijavljivanja za kamp i pripreme, s obzirom da u narednom periodu nećemo moći lako da to obavljamao na uobičajeni način. Zato pratite informacije na sajtu da ne propustite mogućnost prijavljivanja u predprodaji sa popustom od 20 evra.

Preporučujemo da svi članovi nastave sa fizičkim aktivnostima, ali da ni tehniku naše igre ne zapostave. Dovoljna je dobra volja i lopta i zabava može da počne, a još ako je tu i neki drugar ili makar zid, mogućnosti je mnogo. Ko želi nađe način, a ko ne želi nađe izgovor! 

Evo kako sam ja danas proveo jutro u Zvezdarskoj šumi:

                                                                               Budite aktivni i vidimo se!

                                                                                                                                         Dalibor Lalovac Laki, predsednik kluba