Počinje naručivanje klupske opreme!

18.12.2023. | Najvažnije vesti, Vesti

Poštovani roditelji,

Posle više godina, zbog velikog interesovanja, ponovo smo omogućili naručivanje opreme preko kluba sa obeležjima kluba.

Prvo će u ponudi biti kompleti 3 majice i 2 šorca i 5 majica i 2 šorca i rančevi u dve veličine, a kasnije sintetički dresovi, pamučni dresovi, trenerke, duksevi, a stalno u ponudi imamo rukave, štitnike, čarape i lopte.

Ponuđene modele majica i šorceva pogledajte na slikama ispod.

  Naslikama su ženski modeli. Muški modeli nisu strukirani i šorcevi su duži i širi, a sve boje i natpisi su isti. Veličine majica će biti kao one koje su članovi već dobijali, te veličinu majice određujete prema onim koje već imate, a veličinu šorceva određujete upoređivanjem veličina šorceva iz tabele ispod sa veličinom šorca koji član ima a odgovara mu.  Trebaće nekoliko minuta da se izmeri šorc koji odgovara i da se u tabeli nađe odgovarajuća veličina. U tabelu su unete santimetrom izmerene veličine uzoraka šorceva. Devojčice mogu naručiti i muške modele šorceva ako žele. Ženski šorcevi su kratki, uski i rastegljivi, baš model za odbojku, muški su klasični širi. Svi su bez džepova.

  [wpdatatable id=1 table_view=regular]

  Na slikama ispod možete videti kako su mereni uzorci. Na isti način i vi trebate da izmerite šorc koji je dobar članu. Predlažemo da naručite, eventualno, malo veći šorc zbog skuplanja i rasta deteta.

   Majice i šorcevi će biti izrađeni od kvalitetnijeg materijala no majice koje deca dobijaju na poklon od kluba. Materijal je deblji, rastegljiviji i finiji na dodir, a manje se skuplja u toku pranja.

   Rančeve je moguće naručiti u dve veličine. Ispod pogledajte primerke izrađenih rančeva.

   VELIKI RANAC

    MALI RANAC I MALI I VELIKI ZAJEDNO

     Da bi ste naručili komplet majica i šorceva i/ili ranac, potrebno je da popunite i predate treneru, do srede 20. 12. 2023., porudžbenicu zajedno sa novcem (pola ukupne vrednosti porudžbine ili ceo iznos), koju ćete dobiti od trenera u papirnom ili elektronskom obliku.

     Daćemo sve od sebe da  29.12. 2023. članovi dobiju naručene komplete majica i šorceva. Rančevi sigurno neće biti gotovi u ovoj kalendarskoj godini. Kada u 2024. godini nastavimo sa treninzima moći će ponovo da se naručuju ovi kompleti i rančevi ali i druga oprema.

     Ispod pogledajte primer popunjene porudžbenice.

      

     Ako vaše dete nije bilo na treningu te nije dobilo porudžbenicu u papirnom obliku ili je za trenažnu grupu vašeg deteta predviđeno da je dobijete elektronski, možete je preuzeti OVDE

     (Ako klikom na link ne možete da preuzmete porudžbenicu, kliknite desnim klikom na OVDE, pa “Open link as..” i “Keep”.)

     Za više informacija pozovite kancelariju kluba na 011 2861871 ili 065 8268 507 (508).