Čekali smo i čekali… Vredelo je!

Od ponedeljka 12. oktobra počinje sa radom škola odbojke u OŠ Ćirilo i Metodije!

Termini treninga su isti: 

                                 (2009. g. i mlađi)        (2008. g. i stariji)

Ponedeljak               19:30-20:30                 20:30-21:30

Sreda                          19:30-20:30                 20:30-21:30

Petak                          19:30-20:30                 20:30-21:30

Postoje i uslovi za početak rada:

  • Ne slati dete na trening ako ima temperaturu i obavestiti trenera
  • Nošenje maske prilikom ulaska u školu
  • Nije dozvoljen ulazak roditelja u školu
  • Merenje temperature i dezinfekcija ruku prilikom ulaska u školu 
  • Nošenje maske u toku boravka u svlačionici
  • Dezinfekcija rekvizita (lopti)
  • Dezinfekcija ruku posle treninga

Molimo roditelje i decu da se strogo pridržavaju onih mera koje se odnose na njih, jer je to uslov za korišćenje sale. Dakle, sve zavisi od naše discipline. 

Sport se vraća u škole. Jednu po jednu… Uz pridržavanje epidemioloških mera, nema više izgovora! Svi na sport!

                                                      Ko želi nađe način, a ko ne želi nađe izgovor!

Molimo sve roditelje da što pre pošalju na 065 8268 508 ime i prezime deteta kao potvrdu da dete nastavlja sa treninranjem, jer je zbog epidemioloških mera broj dece ograničen. 

Broj novih članova koji se mogu upisati će se znati tek 12. 10., kada se obavi anketiranje onih koji su bili redovni u martu. Prednost prilikom upisa, naravno, imaju redovni članovi. 

Napomene:

  1. Članarina za oktobar će, kao što je predviđeno informatorom, biti umanjena jer smo sa treninzima počeli 12. 10. (do kraja meseca će biti 9 od minimalno, ugovorom predviđenih, 11 sati treninga) i iznosiće 2500 dinara, odnosno po 2000 din za dvoje dece iz porodice.
  2. Pošto u školi nema obezbeđenja, dobili smo od škole ključ (Zahvalni smo školi na ukazanom poverenju koje je dobio samo naš klub !) da ulazimo na sporedni ulaz, za koji većina učenika i ne zna da postoji, a vodi direktno u svlačionicu i nemamo pristup ostatku škole, već samo svlačionicama i sali. Do tog ulaza se dolazi kada iz velikog dvorišta dođete do ulaza koji gleda na fudbalsko igralište i onda pogledate levo. Videćete nekoliko metalnih stepenika i vrata koja vode direktno u svlačionicu. S obzirom da je u većem delu škole svetlo ugašeno, prepoznaćete ulaz i po tome što je svetlo u svlačionici uključeno. Na ulazu će stajati neko od trenera ili Lakijeva supruga Dragana, pa će meriti temperaturu deci, dezinfikovati ruke i upisivati da su prisutni na treningu. Nakon toga deca se sa maskama presvlače u svlačionici (po odluci kluba, jer je procenjeno da je svlačionica “usko grlo”), a masku nose sve do ulaska u salu. U sali mogu da treniraju i sa maskom ako žele, ali ne moraju (po uputstvu Kriznog štaba za klubove). Podsećamo sve roditelje da nošenje maske ni u školi nije obavezno već preporuka.

Naučićemo i ovako da treniramo…a proći će i ovo… “Na muci se poznaju junaci.”

Škole odbojke Ćirilo i Metodije je naša peta škola koja je počela sa radom. Uskoro očekujemo otvaranje i šeste i sedme u OŠ Vladislav Petković Dis i OŠ Desanka Maksimović u našim starim termnima. Dok se to ne desi pozivamo decu iz ovih škola da treniraju u bilo kojoj našoj školi odbojke, bez obzira da li je to najbliža ili neka koja im odgovara po terminima.

Polako se vraćamo u normalu.

Vidimo se!