Konačno!!!

Čekali smo i čekali… i dočekali! Pored svih problema zbog epidemiološke situacije, problema koje škole imaju zbog nemanja obezbeđenja itd. konačno je određen datum početka rada škole odbojke u našoj školi odbojke u OŠ Veljko Dugošević. Škola odbojke počinje sa radom u ponedeljak 5. oktobra 2020. godine u našim terminima.

Treninzi su ponedeljkom, sredom i petkom

od 19:30 do 20:30 za mlađu grupu (2009. i mlađi) i

od 20:30 do 21:30 za stariju grupu (2008. i stariji).

Pozivamo sve članove i sve nove da se što pre jave treneru Ivani (Rajki) na 064 285 5458 i obezbede svoje mesto u školi odbojke jer je broj dece zbog epidemiološke situacije ograničen. Tim trenera je nešto drugačiji, ali bez velikih promena. Pored Ivane, radiće za sada, još trener Aca, Đole i Marija.

Pre ulaska u salu deci će biti merena temperatura, a roditeljima nije dozvoljen ulaz (ne našom voljom, već odlukom kriznog štaba), biće dezinfikovane ruke deci i proći će dezobarijeru. Prilikom dolaska se preporučuje da deca ne dolaze u grupama. Maske treba nositi prilikom ulaska u školu i u toku presvlačenja u svlačionici (po odluci kluba), a u sali nisu obavezne (po odluci kriznog štaba) jer je zapremina vazduha velika. Mi smo prvi korisnici sale i svlačionica nakon dezinfekcije, a korisnici koji imaju trening posle nas koristiće druge dve svlačionice i prolaziće tako da nemaju kontakt s našom decom.

Zbog svega navedenog, molimo roditelje da dovode decu nešto ranije kako bi se izbeglo stvaranje gužve na ulazu, više dece u svlačionicama i kašnjenje na treninge.

Javite svima, za sada u Veljku mesta ima!

Broj mesta je ograničen zbog epidemiološke situacije!

Škole koje su počele sa radom se vrlo brzo pune. To su škole odbojke u SC Olimp, SC Play Off i OŠ Dragojlo Dudić. Uskoro u njima neće biti slobodnih mesta! Uskoro očekujemo početak rada ostalih škola odbojke.

Vidimo se u sali!