Počinju nadoknade za jun

14.05.2016. | Oglasna tabla škole odbojke Desanka Maksimović

Poštovani roditelji i deco,
Ovim Vas informišemo o radu i planovima kluba za maj, jun i leto.
MAJ: Imamo treninge u uobičajenim terminima, a pored njih i dodatne (četvrte) treninge nedeljom (15., 22. i 29. maja) i to:
MLAĐA GRUPA OD 16:00 DO 17:00 i STARIJA GRUPA OD 17:00 DO 18:00,
da bismo, kao i godinama u nazad, omogućili svim članovima koji putuju početkom raspusta da iskoriste sve sate treninga. Zamislili smo ih kao male pripremne turnire za glavni događaj pred kraj sezone – 8. Lucky Star turnir.
JUN:Svi redovni članovi u junu dobiće novu klubsku majicu. Organizovaćemo turnir za decu iz 8 škola odbojke u 3 uzrasne kategorije, 4., 5., 11. ili 12. juna (zavisno od vremenskih prilika), u OŠ Veljko Dugošević i SC Olimp, sa dodelom diploma, medalja i pehara za najbolje ekipe. Ukoliko neko putuje mnogo ranije, molimo Vas da nas obavestite što pre kako bi organizovali nadoknade, odnosno ekipe za turnire. Nastavićemo sa dodatnim treninzima, sa više igre. U junu će biti i odabir kandidata za takmičarske selekcije kluba. Planiramo da idemo i na utakmice Svetske Lige, bodrimo i učimo od najboljih na svetu gledajući naše reprezentativce. Poslednji trening je planiran za20.6., do kada će oni koji idu na kamp dobiti spisak stvari i detaljnije informacije o polasku. Rok za plaćanje članarine će biti do 20. juna, a sa popustom ostaje do 10. juna.
JUL: Organizujemo, po 6. put, školu odbojke u SC Olimp, za decu iz svih škola odbojke, koja mogu i žele da treniraju preko leta, a treninzi će biti 4 (!) puta nedeljno (ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom u prepodnevnim satima). Planiramo da se u drugom delu meseca trenira na pesku sa ulaskom na bazen za sve polaznike. Članarina će, za redovne članove u junu, biti 3000 din. (za nove članove 3500 din), za dvoje dece po 2.500 din, dok je za treće, naravno, gratis. Standardno, za uplate do 10.07. ostvarujete popust od 10%. Plan treninga je da se poprave fizičke sposobnosti, da se stiču radne navike i jača volja, ali i da se ostane u odbojkaškom treningu veći deo leta. Treninzi se održavaju na atletskoj stazi, vežbalištu sa spravama, odbojkaškom igralištu i igralištu za odbojku na pesku pored bazena. Prijave se vrše slanjem SMS poruke na 063.777.4595 (trener Željko), sa imenom, prezimenom, godištem deteta i eventualnom napomenom u kom periodu će dete neće moći da dolazi na treninge. Prijave su u toku, a broj mesta je ograničen.
AVGUST: Počinju treninzi kandidata za selekcije kluba, a od 14. do 21. avgusta ćemo biti na kampu u Svilajncu .Ostalo je malo slobodnih mesta. Kada se popuni broj, samo u slučaju nečijeg odustajanja možete aplicirati za isti.
SEPTEMBAR: Početak nove sezone. Svi redovni članovi u junu imaju sigurno mesto bez plaćanja upisa.
Za dodatne informacije pozovite 060/0906400-trener Monika.

12. maja 2016.                                Sportski pozdrav!                                      OK Lucky Star