Bliže se pripreme u Kraljevu

Nakon uspešno realizovanog kampa na Zlatiboru, pripremamo se za pripreme u Kraljevu (kamp za decu koja nisu takmičari). Na Zlatiboru smo upraksi mogli da naučimo sa kakvim problemima se srećemo po pitanju organizacije rada zbog epidemiološke situacije, te na pripreme u Kraljevo idemo rasterećeniji i sa više znanja. Uz odličnu trijažu dece naše doktorke Ane, nošenje maski gde god je potrebno, dezinfekciju ruku, merenje teperature, pregleda doktorke, zdrave pešačke ture, držanje rastojanja, odlaske trenera u kupovinu umesto dece itd… kamp je prošao bez ijedne temperature i povrede (!), na šta smo vrlo ponosni. Sa većim timom odraslih koji su zaduženi za treninge, zabavu, organizaciju, zdravlje, i u Kraljevu planiramo da sprovodimo iste mere unapređene za iskustvo sa Zlatibora… Evo malo slika sa Zlatibora (uskoro i sve na novom sajtu):

Polazak na pripreme u Kraljevo je u četvrtak 20. avgusta u 9:00 sati sa parkinga u Mis Irbijevoj ulici (preko puta Beo Shopping Center).

Pre polaska će lekar obaviti razgovor sa polaznicima i roditeljima o zdravstvenom stanju dece, biće izmerena temperatura svima pre ulaska u autobus, dezinfikovane ruke i data maska ako je ne bude imao. Preporuka (ne i obaveza) naše klubske doktorke je da polaznici do polaska na kamp i u toku kampa uzimaju neki od preparata sa kompleksom vitamina C i Cinka, radi boljeg imuniteta.

U toku kampa planiramo da učesnici nemaju kontakt sa ljudima van našeg kampa. Konkretno, ako im treba nešto iz prodavnice, napraviće spisak i treneri će im to doneti. Planiramo svakodnevno merenje temperature svih učesnika kampa i dvadestetčetvoročasovno dežurstvo doktora u istom smeštaju gde smo i mi

Preporučujemo da se deca dogovore u Beogradu ko želi s kim da bude u sobi (u sobama će moći da bude po troje iako su 1/4 i 1/5), jer ćemo morati da redukujemo dolaske u druge sobe. Preporučujemo da do polaska trče ili voze bicikl svaki dan i rade vežbe snage za noge, stomak, leđa i ruke, kako ne bi na pripreme došli potpuno nespremni i možda dobili upalu mišića.

Planirali smo pešačke pure i što više boravka van urbane sredine, a za to imamo na raspolaganju staze pored Ibra (trčanj, šetnje, očijukanje 🙂 ). Kamp će biti odlična prilika da se sklonimo bar na 7 dana iz Beograda u manje urbanu sredinu i da se bavimo tom magičnom igrom koja nas sve spaja.

Sve vreme sa nama (24/7) će biti u istom smeštaju doktorka koja će se starati o redovnoj proveri temperature svih učesnika kampa i njihovom zdravstvenom statusu.

Više informacija na 065 8268 507, 0658268 508 i 011 2861871.

Molimo sve roditelje koji nisu do sada izmirili dug za kamp da to učine što pre i to na račun kluba (OK Lucky Star, Belopoljska 6, 11160 Beograd, Svrha uplate: Člana rina za kamp, 150-0000001851364-72), jer želimo da smanjimo kontakte i pred autobusom. 

Pošto će doktorki trebati više vremena da obavi razgovor sa polaznicima i njihovim roditeljima, i pošto ćemo morati da se ponašamo nešto drugačije no što smo naučili, cenimo da će pripreme za polazak ići nešto sporije. Zato Vas molimo da dođete do 8:00 sati na parking sa koga polazi autobus. Molimo Vas i da tada nosite maske i da držite rastojanje od drugih roditelja i dece kako bismo ispoštovali aktuelne mere. 

Podsećamo Vas da spakujete stvari po spisku koji možete videti OVDE.

Vidimo se pred autobusom!