Prvi vikend LS Lige

12.11.2016. | Oglasna tabla škole odbojke Ćirilo i Metodije

Pošto je došlo do grešaka u izradi obaveštenja u vezi prvog vikenda utakmica Lucky Star lige, u nastavku ih predstavljamo onako kako su trebala da glase. Izvinjavamo se roditeljima i deci na propustu.

Obaveštenje za Mladju grupu škole odbojke Ćirilo i Metodije

Poštovani roditelji
• Vaše dete je pozvano da u nedelju 13.11.2016. godine igra utakmicu Lucky Star lige. Treba da bude najkasnije do 12:45 u holu ispred sale SC Olimp i da ponese opremu kao za trening (čiste patike, bele čarape, šorc, majicu, štitnike za kolena, flašicu sa vodom i voće). U slučaju da iz bilo kog razloga ne može da dođe, molimo Vas da najkasnije do subote u 12 sati, obavestite prvog trenera Lalovac Dalibora Lakija (011 2861 871; 065 8268 507), kako bi šansu dao drugom detetu, posebno zato što se igraju po dve utakmice, te bi i šteta zbog neučestvovanja jednog deteta bila duplo veća.
• Lucky Star liga je unutarklubsko takmičenje dece iz 6 škola odbojke našeg kluba, koje se igra u sali SC Olimp-Zvezdara (Vjekoslava Kovača 11), nedeljom od 13 do 15 sati. Molimo vas da, kada je vaše dete određeno da igra (na treningu ili objavom na oglasnoj tabli ŠO Ćirilo i Metodije na sajtu kluba), a Vi ga dovodite u SC Olimp, pomognete klubu tako što ćete dovesti i/ili vratiti još neko dete iz ekipe Vašeg deteta. Pošto se igra po dve utakmice, roditelji će moći više da uživaju u događaju. Takođe Vas molimo da prilikom ulaska u salu obujete čiste patike, kako bismo svi zajedno bili dobar primer deci. Sva deca koja budu došla će ulaziti u igru, jer to i jeste jedan od ciljeva lige, a pošto će se na svakom okupljanju igrati po dva kola, cela liga će biti sprovedena sa 8 okupljanja dece u toj kategoriji (15 utakmica). Zato Vas molimo da učinite sve što možete da dete igra baš onda kada je određeno za igru jer se izbor dece pravi prema protivniku, broju nastupa, nivou igre i još nekoliko kriterijuma, a mi želimo svima da damo šansu da učestvuju. Birali smo računajući da ste tada najslobodniji i termin sredinom dana kako bi roditelji one dece koja dolaze sama, manje brinuli.

11. novembra 2016.                                            Sportski pozdrav!                                             OK Lucky Star

 

Obaveštenje za stariju grupu škole odbojke Ćirilo i Metodije

Poštovani roditelji

Vaše dete je pozvano da u nedelju 13. novembra 2016. godine igra utakmicu Lucky Star lige od 18 sati. Treba da bude najkasnije do 17:45 u školi Ćirilo i Metodije i da ponese opremu kao za trening (čiste patike, bele čarape, šorc, majicu, štitnike za kolena, flašicu sa vodom i voće). U slučaju da iz bilo kog razloga ne može da dođe, molimo Vas da najkasnije do subote u 12 sati, obavestite prvog trenera Lalovac Dalibora Lakija (011 2861 871; 065 8268 507), kako bi šansu dao drugom detetu. Ako planirate da gledate utakmicu molimo Vas da prilikom ulaska u salu obujete čiste patike, kako bismo svi zajedno bili dobar primer deci, te da učinite sve što možete da dete igra baš onda kada je određeno za igru jer se izbor dece pravi prema protivniku, broju nastupa, nivou igre i još nekoliko kriterijuma, a mi želimo svima da damo šansu da učestvuju sa sebi ravnima.

11. novembra 2016.                                              Sportski pozdrav!                                        OK Lucky Star