REKREATIVNA ODBOJKA

Da li ste znali da je Lucky Star jedini odbojkaški klub koji organizuje REKREATIVNU ODBOJKU u Beogradu?

Rekreativna odbojka je namenjena svim osobama koje imaju osnovna znanja odbijanja lopte prstima i čekićem, smeča, servisa i igre u kompoziciji 6:0. Čak i da nešto iz prethodne rečenice ne znate ili ne znate najbolje ovde ćete naučiti. Najbitniji uslov je želja za igrom. Od sportske opreme je obavezno poneti čiste patike za salu i rezervnu majicu. Sve rekvizite za igru obezbeđuje klub. Imamo članove i od 40 i nešto godina, a i mlađe sa 17-18 godina. Rekreativna odbojka se organizuje nedeljom od 12 do 13:30 časova u Građevinsko tehničkoj školi Branko Žeželj (Hajduk Stankova 2) na Zvezdari. Sala je renovirana prošle godine, sa sređenim parketom, osvetljenjem, grejanjem i zidovima.

PRVI PROBNI TERMIN JE BESPLATAN! To znači da ukoliko ne nastavite da se igrate sa nama niste dužni ništa. Na probnom terminu se možete uveriti u nivo igre, druženja i odnosa sa ostalim članovima i tek onda odlučiti da li vam se sve to sviđa i da li ste voljni da nastavite da igrate sa nama. Mesečna članarina je 1800 dinara.

Kako sve to izgleda? Nakon presvlačenja, svako se zasebno zagreje, zatim se zagrevamo u parovima sa loptom, a odmah nakon toga sledi par minuta smečiranj iz zone 4 i par minuta servisa. Ostatak termina se igra rekreativna odbojka 6 na 6. Često se članovi druže i nakon termina…

Fromirana je i Fejsbuk grupa koja je namenjena za sve simpatizere ili potencijalne zainteresovane https://www.facebook.com/groups/rekreativnaodbojka. Za sve ispred kluba je zadužen i trener Marko koji obezbeđuje da sve prođe u najboljem redu. Za više informacija, kao i obavezno najavljivanje pre dolaska mu se možete javiti na 066 412 368.