Od 8. marta 2020. u OK Lucky Star se organizuje rekreativna odbojka

Na prvom okupljanju 8. marta u Građevinskoj tehničkoj školi na Zvezdari (Hajduk Stankova 2), bilo je prisutno 30 mladih zainteresovanih za rekreativno treniranje odbojke u terminu od 12 do 14 sati. Igralo je 5 ekipa, igrači su se upoznavali i lepo proveli. Bilo je bivših odbojkaša i onih kojima odbojka nije u genima ali jeste u srcu. Dogovoreno je da se u terminu nedeljom od 12 sati okupljaju i nastave sa uživanjem u toj magičnoj igri koja nas spaja. Ako tražite mesto gde biste mogli da igrate odbojku rekreativno (za sada jednom nedeljno) ova grupa je pravo mesto za vas. Ubuduće će od 12 sati igrati prvoformirana grupa od 12 do 14 igrača (kako bi mogli da igraju skoro sve vreme), a ako bude zainteresovanih za dve grupe, druga grupa će igrati od 13 do 14 sati. Okupljanja na rekreativnu odbojku su zamišljena sa 10-15 minuta zagrevanja i igra do poslednje sekunde termina. Pored igrališta postoji još prostora u kome igrači mogu da odbijaju loptu i ako nisu u igri, svlačionice i kancelarija kluba, na raspolaganju je 18 lopti Mikasa MVA200, semafor, antene, mreža i još neki rekviziti, a za sva okupljanja je zadužen i trener ispred kluba koji obezbeđuje da sve prođe u najboljem redu. U sali je pre godinu dana ugrađena led rasveta, pre mesec dana je okrečena, a uskoro se očekuje i hoblovanje parketa, čime će u potpunosti biti završena rekonstrukcija.

Prisutnima se obratio i predsednik OK Lucky Star, Dalibor Lalovac koji je rekao da mu je čast i zadovoljstvo da prvo u OK Lucky Star, pored 43 odbojkaška kluba u Beogradu, zaživi i rekreativno bavljenje odbojkom, rekreativno igranje odbojke, te da su njegovi motivi za pokretanje rekreativnog igranja odbojke i to što se možda među onima koji sebe smatraju rekreativcima, možda krije i potencijalni igrač, senior ili seniorka koji bi mogli da igraju za klub ako izraze želju i postanu redovni članovi, ili neki novi trener. Dakle, za nekoga bi prvobitna rekreacija mogla da predstavlja i mogućnost da bude igrač ili dobije posao u klubu.

Svi zaintereosovani za rekreativnu odbojku će dobiti status pridruženih članova i članske karte u kojima će se upisivati plaćene mesečne članarine (1200 dinara). Članske karte omogućavaju, pored rekreativnog igranja odbojke i popuste u partnerskim firmama (Npr. 30 % popusta na Asics patike koje nisu na sniženju…), a sve koji od marta do juna uplate 3 članarine za redom, očekuje u junu poklon majica sa obeležjima OK Lucky Star. Posebna pogodnost je što, i pored toga što su članske karte personalizovane, možete je ustupiti nekome drugom da dođe da igra, ako vi ne dolazite, kako bi uvek bilo dovoljno prisutnih za igru 6:6.

Nije neophodno da dobro igrate odbojku, dovoljno je da želite i znate osnove igre.

Za više informacija se javite treneru Kukoleča Marku, koji je zadužen za program rekreativne odbojke u klubu, na 066 412 368. Formirana je i facebook grupa putem koje komunicira sa učesnicima.

Osmesi na fotografijama govore kako je bilo.

Vidimo se u sali!