Seniorke OK Lucky Star treće u Reginalnoj ligi.

2

Bile su druge u svojoj grupi, igrale sa prvim iz druge grupe, izgubile i smogle snage i volje da se kao Feniks podignu iz pepela. Cilj trenera Milana Bajina, ulazak u drugu ligu, koji je najzaslužniji za ovaj rezultat je bio, ispostavilo se prevelik. Pošto je i devojkama i sebi postavio taj cilj, posle izgubljene utakmice sa OK Kralj se povukao, dajući lekciju iz doslednosti svima, bez obzira kolika je cena. Hvala mu na tome! Brzo smo se pregrupisali i pojačali sa nekoliko kadetkinja, a devojke su nastavile da treniraju sa Aleksandrom Lukić, našom Anom, koja je znala da ukomponuje najbolje devojke kadetkinja i juniorki, a igrale su za seniorke (!). Pomogla joj je Monika Matrak kao pomoćni trener.

Utakmica je dva puta bila gotovo izgubljena, protivnik je imao i dve meč lopte u petom setu pri rezultatu (14:12). Osvaja poen, počinje radost devojaka iz As Batajnica, ali… Ne! Drugi sudija svira pec! 14:14! Publika u transu, neverica u očima protivnika. Bog nas je pogledao. U završnici za pamćenje 16:14 za Lucky Star. Radost kakva odavno nije viđena. Osvojena je prva seniorska medalja za naš klub! Za to su zaslužni Milan, naše devojke, Ana, Monika. Kažu da je Beronja Valentina odigrala utakmicu života. Ana ih je sve pohvalila. Ni polomljen prst trenera (vidi sliku) nije mogao da je omete u taktičkim zamislima…

viber image

U video galeriji pogledajte poslednja 3 poena ovog nezaboravnog meča. Sa puno sreće, volje, uz podršku sa tribina nadmašile su sebe i obradovale nas. Bravooo devojkeee! Ponosimo se Vama!