Od petka 18. septembra počinje sa radom i škola odbojke u OŠ Desanka Maksimović

…u nešto ranijim i boljim terminima (ponedeljkom, sredom i petkom od 19:30 do 20:30 za mlađu grupu i od 20:30 do 21:30 za stariju grupu).

Ulaziće se sa druge strane škole, a zbog strogih mera propisanih od Vlade R. Srbije u vezi sprovođenja trenažnog procesa, u škole mogu ulaziti samo treneri i sportisti. Roditelji ne. Meriće se temperatura na ulazu, dezinfikovaće se ruke, ulaziće se preko dezobarijere… Mere su stroge ali sprovodljive. 15. 9.2020. ministar prosvete Šarčević je poslao dopis osnovnim i srednim školama sa odobrenjem da izdaju sale. To je dokument koji su škole dugo čekale. Međutim, novi problem sa kojim se susreću je da nemaju obezbedjenje jer su ugovori raskinuti sa uvođenjem vanrednog stanja. Procedura vraćanja obezbeđenja je duga, a neke škole i nisu u mogućnosti da ga priušte… Svakodnevno smo na vezi sa direktorima škola i vršimo pritisak.

Škola odbojke u OŠ Vladislav Petković Dis će takođe vrlo brzo početi sa radom. Čeka se samo nalaženje rešena ko će da otključava i zaključava salu, škola odbojke u OŠ Dragojlo Dudić će početi sa radom verovatno sledeće nedelje, a traži se rešenje i za OŠ Ćirilo i Metodije.

Danas je uprava kluba bila i u OŠ Veljko Dugošević… nazire se svetlo na kraju tunela…

Pratite vesti na sajtu i bićete obavešteni kada će u kojoj školi moći da se počne sa treninzima.

Preporučujemo svima čije škole odbojke nisu počele sa radom da idu na treninge u SC Olimp, Play Off centar i Desanku Maksimović dok ne počnu sa radom njihove škole odbojke.

Vidimo se u sali!