Pomozimo seniorima OK Lucky Star da uđu u prvu ligu!

Seniori OK Lucky Star-a su trenutno prvi na tabeli sa pobedom prednosti ispred najvećeg konkurenta, ekipe Šumadije iz Aranđelovca. U sledećećoj utakmici igraju upravo protiv njih. Pobedom nad Šumadijom bi bili u prednosti 2 pobede i praktično se plasirali na završni turnir za ulazak u prvu ligu. Ta sledeća utakmica je u subotu 24.. februara 2018. u OŠ Veljko Dugošević od 17: 40 sati. Preporučujemo vam da dođete do 17:30, da zauzmete mesto na tribinama i da vidite kraj zagrevanja ekipa.

Očekujemo pune tribine, te da podrškom naših članova pomognemo našim momcima na važnoj utakmici. Povedite roditelje, obucite neku klubsku majicu i bodrite naše momke. Vidimo se na tribinama!

Sledećeg vikenda U istom terminu ćete moći da gledate naše seniorke. I one se dobro drže. Do sada su pobedile sve 3 utakmice u istoj grupi kao i momci i imaju dobre šanse da pređu u prvu ligu.

Zapamtite, subotom uveče od 17:40 igraju ili seniori ili seniorke još narednih 8 vikenda! Uvek ste dobrodošli u majici OK Lucky Star.

Vidimo se na tribinama!