Dodela medalja Lucky Star lige

Najuspešniji učesnici Lucky Star lige dobijaju medalje.

12

U nedelju 29. maja 2016. od 15:45, u crvenom holu OŠ Ćirilo i Metodije, obaviće se svečana dodela medalja i pehara za najuspešnije učesnike Lucky Star lige u obe uzrasne kategorije. Ove godine je u Lucky Star ligi odigrano 132 utakmice. Neka deca su igrala svoje prve utakmice u životu, neki su prvi put pobedili, neki izgubili, neki ostali i bez izgubljene utakmice…neki su primećeni kao pojedinci koji brzo napreduju… U svakom slučaju ostaće u sećanju preko 400 dece koja su je ove godine igrala, predstavljajući svoje škole odbojke. Ove godine madalje će dobiti:

u kategoriji 2004. i mladji:

zlatna medalja – škola odbojke SC Olimp-Zvezdara,

srebrna medalja – škola odbojke Ćirilo i Metodije,

bronzana medalja –  škola odbojke Veljko Dugošević.

U kategoriji 203 i stariji:

zlatna medalja – škola odbojke Play Off centar,

srebrna medalja – škola odbojke Desanka Maksimović,

bronzana medalja –  škola odbojke Ćirilo i Metodije.

Pozivamo sve zainteresovane, a posebno roditelje da prisustvuju dodeli medalja.

Čestitamo! Igraćemo ponovo sledeće godine. Sada se svi spremamo za naredno takmičenje u organizaciji kluba. To je 8. Lucky Star turnir.

Dakle, vidimo se uskoro ponovo kroz mrežu!

Povezane vesti

Oglasna tabla ŠO Vladislav Petković Dis

Počinju sa radom škole odbojke!

Od 1. juna poleteće lote i u školama odbojke Dugo smo čekali… i uželeli se te čarobne igre. Konačno dobre vesti! Istina je od 1. juna očekujemo da poču sa

Vesti

Treninzi u julu i avgustu!

         Za sve koji su u julu u Beogradu, a želeli bi da treniraju, organizujemo treninge u SC Olimp-Zvezdara. Trener je Željko Jezdimirović. Trenira se 4 puta nedeljno: ponedeljkom, utorkom,

Vesti

Seniori još uvek bez poraza

Seniori odneli još jednu pobedu Seniori su odneli još jednu pobedu, prepustivši jedan bod protivniku, ekipi OK Blok Aut.