Dodela medalja Lucky Star lige

Najuspešniji učesnici Lucky Star lige dobijaju medalje.

12

U nedelju 29. maja 2016. od 15:45, u crvenom holu OŠ Ćirilo i Metodije, obaviće se svečana dodela medalja i pehara za najuspešnije učesnike Lucky Star lige u obe uzrasne kategorije. Ove godine je u Lucky Star ligi odigrano 132 utakmice. Neka deca su igrala svoje prve utakmice u životu, neki su prvi put pobedili, neki izgubili, neki ostali i bez izgubljene utakmice…neki su primećeni kao pojedinci koji brzo napreduju… U svakom slučaju ostaće u sećanju preko 400 dece koja su je ove godine igrala, predstavljajući svoje škole odbojke. Ove godine madalje će dobiti:

u kategoriji 2004. i mladji:

zlatna medalja – škola odbojke SC Olimp-Zvezdara,

srebrna medalja – škola odbojke Ćirilo i Metodije,

bronzana medalja –  škola odbojke Veljko Dugošević.

U kategoriji 203 i stariji:

zlatna medalja – škola odbojke Play Off centar,

srebrna medalja – škola odbojke Desanka Maksimović,

bronzana medalja –  škola odbojke Ćirilo i Metodije.

Pozivamo sve zainteresovane, a posebno roditelje da prisustvuju dodeli medalja.

Čestitamo! Igraćemo ponovo sledeće godine. Sada se svi spremamo za naredno takmičenje u organizaciji kluba. To je 8. Lucky Star turnir.

Dakle, vidimo se uskoro ponovo kroz mrežu!

You might also like

Aktivnosti

1. maj

1. maj je neradni dan u OK Lucky Star 1. maja sve škole odbojke i selekcije kluba neće imati treninge. 30. aprila neće biti ni Lucky Star lige. To kolo

Vesti

Januar u ŠO Desanka Maksimović

Poštovani roditelji U januaru ćemo, kao što je predviđeno ugovorima, omogućiti članovima da otputuju i proslave praznike, bez gubitka sati treninga. Prvi trening u novoj godini je u ponedeljak 9.1.2017.

Opšta oglasna tabla

Finalna proba trenerki

Zbog velikog interesovanja za nove trenerke, organizovaćemo još jednu, finalnu, probu klubskih trenerki u OŠ Ćirilo i Metodije 21. 3.2016. godine od 19:15 do 22 sata. Kako izgledaju trenerke i