Dodela medalja Lucky Star lige

Najuspešniji učesnici Lucky Star lige dobijaju medalje.

12

U nedelju 29. maja 2016. od 15:45, u crvenom holu OŠ Ćirilo i Metodije, obaviće se svečana dodela medalja i pehara za najuspešnije učesnike Lucky Star lige u obe uzrasne kategorije. Ove godine je u Lucky Star ligi odigrano 132 utakmice. Neka deca su igrala svoje prve utakmice u životu, neki su prvi put pobedili, neki izgubili, neki ostali i bez izgubljene utakmice…neki su primećeni kao pojedinci koji brzo napreduju… U svakom slučaju ostaće u sećanju preko 400 dece koja su je ove godine igrala, predstavljajući svoje škole odbojke. Ove godine madalje će dobiti:

u kategoriji 2004. i mladji:

zlatna medalja – škola odbojke SC Olimp-Zvezdara,

srebrna medalja – škola odbojke Ćirilo i Metodije,

bronzana medalja –  škola odbojke Veljko Dugošević.

U kategoriji 203 i stariji:

zlatna medalja – škola odbojke Play Off centar,

srebrna medalja – škola odbojke Desanka Maksimović,

bronzana medalja –  škola odbojke Ćirilo i Metodije.

Pozivamo sve zainteresovane, a posebno roditelje da prisustvuju dodeli medalja.

Čestitamo! Igraćemo ponovo sledeće godine. Sada se svi spremamo za naredno takmičenje u organizaciji kluba. To je 8. Lucky Star turnir.

Dakle, vidimo se uskoro ponovo kroz mrežu!

Povezane vesti

Najvažnije vesti

Najveći skup odbojkaša

Poštovani roditelji U Beogradu ima 48 registrovanih odbojkaških klubova. OK Lucky Star je jedan od samo dva koji se takmiče i u muškoj i u ženskoj konkurenciji u svim kategorijama

Vesti

Lucky Star liga III vikend

Rezultati III vikenda: Mlađi: ŠO Sportski centar Olimp – ŠO Desanka Maksimović  2:1 ŠO Veljko Dugošević – ŠO Dragojlo Dudić  3:0 ŠO Play off centar – ŠO Vladislav Petković Dis

Vesti

Škole odbojke za decu – tabele

Od 13. aprila 2014., tabele Lucky Star lige nisu se bitno promenile, i izgledaju ovako: Mlađi A   Ime ekipe Broj utakmica Broj pobeda Broj igublj. ut Set količnik Bodovi 1.