Lekarski pregledi

Članovi škola odbojke će u nardnih nekoliko dana moći da obave lekarske preglede u organizaciji kluba.

lekarski pregled

Redovni šestomesečni lekarski pregledi svih članova škole odbojke našeg kluba, moći će se u narednih nekoliko dana obaviti  kod licenciranih specijalista sportske medicine poliklinike Eginski, koji će doći na 4 lokacije u 5 termina, sa nekoliko timova lekara. Pregledi će se obavljati po sledećem redosledu:

nedelja 10.4. u OŠ Ćirilo i Metodije od 18 (do 20 sati ili duže ako bude potrebe) u trpezariji,

utorak 12.4. u Play Off centru od 19:30 (do 21:30 ili duže ako bude potrebe) u prostoriji za pilates,

četvrtak 14.4. u SC Olimp-Zvezdara od 18 (do 22 ili duže ako bude potrebe) u ambulanti bazena,

petak 15.4. u SC Olimp-Zvezdara od 18 (do 22 ili duže ako bude potrebe) u ambulanti bazena i

petak 15.4. u OŠ Desanka Maksimović od 19:30 do 21:30 u jednoj učionici.

Svi članovi škola odbojke koji su bili planirani da dođu na lekarski pregled u prva 3 termina, a nisu bili, treba da dođu u petak 15.4. u OŠ Desanka Maksimović, a svi ostali koji iz bilo kog razloga  ne obave lekarski pregled ni u jednom od pomenutih terminima, treba najkasnije do 20.4. da donesu potvrdu od jednog od licenciranih lekara sportske medicine. Spisak licenciranih lekara možete videti na http://skolaodbojke.com/cms/spisak-licenciranih-lekara/

 

Povezane vesti

Aktivnosti

Uskoro trenerke

Uskoro će se preko kluba moći naručiti trenerke sa obeležjima kluba. Moći će da se naruče trenerke od jako kvalitetnog pamučnog materijala (roko) sa vezenim grbom firme Sport Ardu i

Oglasna tabla škole odbojke SC Olimp

7. vikend Lucky Star lige-stariji A

Резултати утакмица 7. викенда Lucky Star лиге (14.4.2019.) за старије А: ДД:ПОЦ 0:3       ЋИМ:ДМ 3:0 ПОЦ:ДИС 1:2    ДМ:ДД 2:1 Сада табела изгледа овако:   Екипа Бр. утак. Бр. поб.

Vesti

Skupljamo pomoć

                   Članovi OK Lucky Star su se odazvali prikupljanju pomoći za ugroženu decu veoma brzo. Najbrže su bile pionirke, potom neka deca iz škole odbojke u OŠ Ćirilo i Metodije.