Svilajnac i Užice

Sa zadovoljstvom konstatujemo da se i 8. Lucky Star kamp u Svilajncu privodi kraju bez većih problema, a sa puno zabave utisaka, novih prijateljstava… Za sada možete na našoj facebook stranici videti jedan mali deo slika sa kampa, a uskoro u foto galeriji.

Polazak autobusa iz Svilajnca je u nedelju 21. avgusta u 11 sati. Očekujemo da oko 12:30 budemo u Beogradu, ali s obzirom da su ovih dana velike gužve na naplatnoj rampi Bubanj potok, moguće je da ćemo stići i znatno kasnije.

Polazak autobusa za Užice koji će voziti naše takmičarske selekcije na pripreme je u 8 sati sa parkinga u ulici Mis Irbijeve (kod Super Vera u il. Vojislava Ilića).

 

You might also like

Oglasna tabla škole odbojke Ćirilo i Metodije

Počinju sa radom škole odbojke

Počinje još jedna sezona u našim školama odbojke. Od nedelje kreće sa radom prva škola odbojke! Prvo će početi sa radom škola odbojke u SC Olimp-Zvezdara. Prvi trening je u

Najvažnije vesti

Nova godina

OK Lucky Star čestita Novu godinu svim svojim članovima, sa željom da u njoj još više napreduju.

Vesti

Lucky Star liga

               Odigrano je skoro polovina utakmica Lucky Star lige, u kojoj učestvuju polaznici starijih trenažnih grupa iz svih 6 škola odbojke OK Lucky Star. Svaku školu predstavlja po jedna ekipa,